Training op maat

WE STEMMEN ONZE TRAINING AF OP JOUW BEHOEFTE.

Heb je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.


 

We komen bij je langs

Heb je een groep collega’s die dezelfde training wil volgen? Dan is een in-company training interessant voor jou. Alle trainingen die we aanbieden, geven we ook op locatie. Doordat de Agile trainingen interactief zijn, is er veel ruimte om games en cases toe te spitsen op jouw organisatie. Uiteraard gegeven met hetzelfde enthousiasme en door dezelfde gecertificeerde trainers.
 

Net even anders

Wil je het graag net even anders? Ook dat kan. We maken dan een training op maat. Afgestemd op jouw situatie en samengesteld uit ons trainingsaanbod. Met veel interactie, en ook hier ruimte voor games en praktijkcases. Maatwerktrainingen duren één dag.
 

Weinig tijd

Kost een meerdaagse training te veel tijd? Dan kunnen we ook langskomen met één van onze workshops. Een workshop duurt een halve of hele dag en geeft een goede introductie op de methodiek. Een greep uit ons aanbod van workshops:

Wil je graag de mogelijkheden bespreken?


Maak een afspraak

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services