Word in vier dagdelen online opgeleid tot gecertificeerd Scrum Master.

online professional scrum master training

Online Professional Scrum Master training
Veel mensen werken thuis door de maatregelen rondom het coronavirus. Dat betekent natuurlijk dat onze fysieke trainingen niet door kunnen gaan. Maar dat houdt ons niet tegen! Daarom bieden we onze Professional Scrum Master training nu ook gewoon online aan. De training wordt vier dagdelen (9.00 – 13.00 uur) online verzorgd door Maarten Hoppen. Interactie speelt een grote rol bij deze training en we zullen er alles aan doen om dit op de best mogelijke manier te behouden. Wil je deelnemen of meer informatie? Laat je gegevens achter via het tabje ‘Data & inschrijven’ en wie weet zien we je binnenkort online!

In 2021 hebben we een actie voor degene die de PSM volgen! Met een investering van één dagdeel extra heb je de mogelijkheid om de training van de PSPO te volgen en je certificering te behalen! Vraag naar de mogelijkheden! Of bekijk direct de PSM + PSPO training.

Waarom de Professional Scrum Master training?
De rol van Scrum Master is heel belangrijk voor het succes van Scrum. Daarom is er de Professional Scrum Master training die niet alleen ingaat op de Scrum theorie, maar ook op de Scrum waarden én de pilaren waar Scrum op leunt. In vier dagdelen leiden onze trainers je op tot Scrum Master. Je doet alle kennis en ervaringen op waarmee je ieder Scrum traject tot een succes kunt maken.

Voor wie is deze training bedoeld?
De Professional Scrum Master training is voor iedereen die betrokken is bij het ontwikkelen van producten en diensten met het Scrum framework. De training is in het bijzonder geschikt voor mensen die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn om het meeste uit Scrum te halen: Scrum Masters, managers en leden van Scrum Teams.

Wat leer je tijdens deze training?
Je leert hoe je Scrum kunt starten in je eigen organisatie. Of hoe je Scrum naar een hoger niveau kunt brengen. We gaan uitgebreid in op de basisprincipes, rollen, gebeurtenissen en artefacten van Scrum. De training is interactief en tijdens de training spelen we spellen om de theorie te ondersteunen.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:
● De theorie: Scrum
● De praktijk: wat verandert er nu daadwerkelijk als je volgens Scrum gaat werken en hoe kun je die verandering in gang zetten?
● Houding en gedrag: samenwerken, een team zijn, coachen en faciliteren
● Plannen met Scrum: je leert hoe je klanten kunt informeren over de voortgang
● Scaling Scrum: de aanpak van Scrum in grote organisaties en complexe trajecten met meerdere teams
● En natuurlijk onderwerpen als Total Cost of Ownership, optimizing value en optimizing productivity

Vereiste voorkennis
Je hoeft geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide: scrumguides.org.

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

mhoppen@vxsoon.com

Agile Coach VX Academy - Maarten Hoppen

Alle deelnemers die de Professional Scrum Master I training afronden ontvangen een wachtwoord om het Professional Scrum Master I (PSM I) examen af te leggen. Als je ervoor kiest het examen binnen 14 dagen af te leggen, dan is een eventuele tweede poging gratis.

De Scrum.org certificering is professional en internationaal erkend. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar professionals in het bezit van een officieel Scrum certificaat. Daarnaast hoef je de certificering niet te vernieuwen, hij blijft dus altijd geldig. Je doet het examen online, op een moment dat het jou het beste schikt.

Voorbereiding op het examen
Naast het volgen van de Professional Scrum Master I training bij SOON zijn er nog andere manieren om je extra voor te bereiden op het examen.
• Maak het oefenexamen via Scrum.org.
• Lees de Engelstalige Scrum Guide goed door. Deze krijg je gratis van ons tijdens de training!
• Kijk op de speciale Suggested Reading pagina van Scrum.org.

Wat kost de Online Professional Scrum Master training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1100,- per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal en certificering.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services