test automation training

Waarom de Test Automation training?
De complexiteit van IT neemt toe. Organisaties moeten steeds sneller veranderen om aan allerlei eisen te blijven voldoen. Dit leidt ertoe dat er frequent nieuwe releases opgeleverd moeten kunnen worden. Uitvoerig handmatig testen is doorgaans duur en er is meestal weinig tijd beschikbaar. Herhalend testwerk werkt bovendien vaak demotiverend voor de testers.

Testautomatisering kan een krachtig hulpmiddel zijn om frequent en herhaalbaar te kunnen testen met een korte doorlooptijd. Het kan een vervanging zijn voor het (doorgaans saaie en arbeidsintensieve) handmatige regressietesten.

Als tester of ontwikkelaar (maar ook in diverse andere rollen) is de kans dat je met testautomatisering te maken krijgt groot. Testautomatisering is een vast onderdeel geworden binnen Agile teams en is in talloze organisaties niet meer weg te denken. Veel organisaties worstelen hier echter nog mee. Hiervoor kunnen diverse redenen zijn.
Veelal heeft men zich niet voldoende verdiept in de rand voorwaardelijke zaken die ingevuld dienen te zijn, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn.

Wat leer je tijdens deze training?
• Welke zaken belangrijk zijn bij het inrichten van testautomatisering.
• De belangrijkste functionaliteiten van de ICTestAutomation testtoolsuite middels een aantal hands-on oefeningen.
Tijdens de training ga je met de testtoolsuite “ICTestAutomation” van Trendic zelf uitgebreid aan de gang met testautomatisering. Deze testtoolsuite, die op basis van OCR-technologie werkt, kan gebruikt worden voor het testen van het gehele bedrijfsproces, niet van slechts één applicatie. De handelingen die een eindgebruiker uit zou kunnen voeren kunnen nagebootst worden. De testtoolsuite is daarnaast zeer gebruiksvriendelijk.

Voor wie is deze training bedoeld?
Voor beginnende testautomatiseerders en voor alle testautomatiseerders (ervaren en onervaren) die met de testtoolsuite “ICTestAutomation” kennis willen maken. Er is geen voorkennis vereist om deze training te kunnen volgen.

Mijn naam is Dave Koonen en na 10 jaar softwareontwikkeling, testen en testautomatisering gedaan te hebben voor diverse bedrijven ben ik voor VX Company gaan werken.

Bij VX houd ik me vooral bezig met testen, testautomatisering en geef ik graag testtrainingen.
Verder adviseer en begeleid ik geregeld organisaties m.b.t. het opzetten van frameworks voor testautomatisering en daaraan gerelateerde zaken.

Ik heb altijd veel affiniteit gehad met techniek en vind het erg leuk om theorie en praktijk te combineren tijdens trainingen. Naast een stuk kennisoverdracht vind ik het mooi als de cursist enthousiast geworden is over een onderwerp en de training verlaat met de drive en het vertrouwen om de opgedane kennis toe te kunnen passen.

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Wat kost de Test Automation training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €2.000,- per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen en drankjes.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services