Een interactieve workshop waarin je Kanban echt in werking ziet.

GetKanbanGame workshop

< terug naar Kanban overzicht

GetKanbanGame workshop

Kanban is verantwoord veranderen. Het is een raamwerk dat direct leidt tot een verbetering in de dienstverlening. Kanban zorgt voor een goede doorstroming in de processen van een organisatie, het bereiken van flow.


 

Wat leer je tijdens deze workshop?

Wil je kennis maken met Kanban op nét even een andere manier? Dan is de workshop GetKanbanGame bij uitstek geschikt. In deze workshop krijg je eerst een korte theoretische introductie van Kanban en daarna spelen we de GetKanbanGame. Het spel leert je het concept van Kanban en hoe Kanban in de praktijk kan werken. Het is interactief en vooral leuk!

In al onze workshops wordt theorie afgewisseld met praktijkoefeningen en ondersteunende games. Er is veel ruimte voor interactie. De workshops duren een dagdeel en kunnen worden gegeven op een locatie naar keuze.

VX Academy - Scrum en Kanban training

Training op maat
of op locatie?

Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma.

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail ons

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services