Leer de basisprincipes van Kanban. Na deze online training ontvang je een certificaat van de Kanban University.

Online Team Kanban Practitioner training

Online Team Kanban Practitioner training
Veel mensen werken thuis door de maatregelen rondom het coronavirus. Dat betekent natuurlijk dat onze fysieke trainingen niet door kunnen gaan. Maar dat houdt ons niet tegen! Daarom bieden we onze Team Kanban Practitioner training nu ook gewoon online aan. De training wordt twee dagdelen (9.00 – 13.00 uur) live online verzorgd door een van onze Kanban trainers. Interactie speelt een grote rol bij deze training en we zullen er alles aan doen om dit op de best mogelijke manier te behouden. Wil je deelnemen of meer informatie? Laat je gegevens achter via het tabje ‘Data & inschrijven’ en wie weet zien we je binnenkort online!

Voor wie is deze training bedoeld?
Teamleden en managers die de belangrijkste concepten van de Kanban methode willen begrijpen en snel willen starten met het toepassen. Rolls-Royce, Spotify, Toyota en Siemens zijn je al voorgegaan. Organisaties waar Kanban niet alleen een leuk spel is van de IT-afdeling, maar waar Kanban in de hele organisatie is geïmplementeerd. Van operationeel tot strategisch niveau. Van marketing tot IT. Wanneer sluit jij aan?

Wat leer je tijdens deze training?
Stel, je wilt samen met je team aan de slag met Kanban. Maar je weet nog niet zo goed hoe. Of je mist theoretische kennis. Dan is deze training geschikt voor jou. In deze training leer je de basisprincipes van Kanban. Aan de hand van een simulatiegame gaan we de theorie in praktijk ervaren. Tot slot gaan we aan de slag met het maken van een Kanbanbord. Aan het eind van de training heb je voldoende bagage om de volgende dag samen met je team te starten met Kanban.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:
● Principes en toepassingen van de Kanban methode
● De 4 soorten Team Kanban systemen en wanneer je ze kunt toepassen
● Hoe doe je een dagelijkse Kanban meeting
● Hoe ga je door naar het volgende niveau van Kanban

Vereiste voorkennis
Je hoeft geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben.

Mijn naam is Bianca Griffioen. Ik ben inmiddels meer dan tien jaar werkzaam in het agile vakgebied. Als coach bij diverse organisaties, van industriële bedrijven tot overheid. En ook als geaccrediteerd Kanban trainer bij de Kanban University en gecertificeerd Management 3.0 trainer.

Ik hou van mensen. Ik hou van agile methodieken. Ik vind het een uitdaging om mensen mee te nemen in de wereld van agility. Altijd met respect, transparantie en vertrouwen. De huidige organisatie en cultuur als uitgangspunt nemend. Met oog voor al het waardevolle wat er al is én voor de mogelijkheden tot verbetering!

Ik coach, train, faciliteer en spreek op conferenties. Daarbij geef ik graag het agile gedachtengoed door. Niet alleen de regels. Het oude met het nieuwe combineren. Streven naar het creëren van meetbare waarde. Voor een individu, voor een team of voor een organisatie als geheel. Met enthousiasme en een gepaste dosis humor.

bgriffioen@vxcompany.com

 

Bianca Griffioen Agile Coach

Alle deelnemers die de Team Kanban Practitioner training afronden ontvangen het certificaat Team Kanban Practitionert van de Kanban University.

Wat kost de Team Kanban Practitioner training?
Kosten voor deelname aan deze online training bedragen €450 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief certificering.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services