Haal nu je Kanban Management Professional accreditatie en doe dit veilig vanuit huis!

Online Kanban System Design + Kanban Systems Improvement training

Online Kanban System Design + Kanban Systems Improvement training
Veel mensen werken thuis door de maatregelen rondom het coronavirus. Dat betekent natuurlijk dat onze fysieke trainingen niet altijd door kunnen gaan. Maar dat houdt ons niet tegen! Daarom bieden we onze Kanban System Design – KSD (KMP I) en Kanban Systems Improvement – KSI (KMP II) training nu speciaal in een combi deal online aan. De training wordt in zes dagdelen van 9.00 – 13.00 uur online verzorgd door Maarten Hoppen.

Interactie speelt een grote rol bij deze training en we zullen er alles aan doen om dit op de best mogelijke manier te behouden. Wil je deelnemen of meer informatie? Laat je gegevens achter via het tabje ‘Data & inschrijven’ en wie weet zien we je binnenkort online!

Waarom de Kanban System Design training?
De wereld verandert, de markt verandert. Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op en jouw organisatie moet mee veranderen om relevent te blijven. En dan rijst de vraag: “Hoe kan ik als organisatie klaarstaan met een antwoord, nog voor de vraag wordt gesteld?” Of: “Hoe kan ik als dienstverlener mijn klant optimale service bieden?”

Kanban is verantwoord veranderen. Het is een methode die direct leidt tot een verbetering in de dienstverlening. Kanban zorgt voor een goede doorstroming in de processen van een organisatie, het bereiken van flow. Het vermindert de hoeveelheid onderhanden werk waardoor dingen sneller gereed zijn.

Zie ook: Online Kanban System Design – KSD (KMP I) training 

Waarom de Kanban Systems Improvement training?

Het KMP II niveau richt zich op de daadwerkelijke implementatie en dagelijkse uitvoering van een Kanban systeem. Je kunt na deze training kiezen voor het Kanban initiatief dat het meest geschikt is voor jouw organisatie. Daarnaast leer je hoe je dit kunt beheren en gaandeweg evolueren.

Zie ook: Online Kanban Systems Improvement – KSI (KMP II) training 

Indicatie van de onderwerpen van de 6 dagdelen:

Dagdeel 1 t/m 3:

 • De theorie: Kanban
 • De praktijk: krijg inzicht in het werk en de processen en het maken van duidelijke afspraken hierover
 • Het ontwerp van je Kanban bord en de daarbij horende limieten voor onderhanden werk (WIP)
 • Diagrammen en grafieken: grip krijgen op de cijfers. Meten = weten!
 • Modellen voor verbetering en verandering

Dagdeel 4 t/m 6:

 • Omgaan met weerstand tegen WIP-limieten
 • Begrijpen van asymmetrische committment
 • Uitrol-fasen voor een Kanban initiatief
 • Service georiënteerd denken
 • Feedback-loops
 • Metrieken
 • Evolutionaire veranderingen managen

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

mhoppen@vxsoon.com

 

Agile Coach VX Academy - Maarten Hoppen

Alle deelnemers die de Online Kanban System Design training afronden ontvangen een certificaat van deelname van de Lean Kanban University.

Deelnemers die allebei de trainingen, KMP I en II, hebben voltooid, ontvangen de Kanban Management Professional accreditatie.

Wat kost de Online Kanban System Design + Kanban Systems Improvement training?

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.100 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal en certificaat van deelname voor de KMP I en accreditatie voor de KMP II.

Mocht je voorkeur hebben om slecht één training (de KMP I of KMP II) te volgen (dus drie i.p.v. zes dagdelen) dan zijn de kosten €950,-.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services