agile trainingen

Jouw organisatie kan nog veel flexibeler en wendbaarder zijn. Onze gecertificeerde SOON coaches helpen jou om dat te bereiken.

Verander de spelregels met Agile training

Jouw team is flexibel. Wendbaar. Echt waar. Dat gaan wij je bewijzen. Met Agile werken ontdek je wat jullie verborgen potentieel is. Dit brengt wel de nodige uitdagingen met zich mee. Je wordt geconfronteerd met vragen als: Hoe ga ik mijn organisatie optimaal voorbereiden op de overstap? En wat is de beste aanpak voor implementatie?

Ook bij het maken van verbeterslagen komen vragen naar boven, zoals: Op welke manier kunnen we de Agile mentaliteit en aanpak binnen het team verbeteren? En hoe kunnen we deze denkwijze verankeren in de complete organisatie?

Of je nu onbekend bent met wendbaar werken, of hierin een verbeterslag wilt maken: door het volgen van een Agile training bereid je jezelf optimaal voor. Kies je voor SOON, dan ga je voor de beste Agile trainingen én de beste trainers uit het veld. Onze coaches zijn de beste in hun vak en maken van jou de beste in jóuw vak!

 

Maak kennis met onze Agile/Scrum trainers

Onze Agile trainers en coaches zijn Scrum- en Kanban-gecertificeerd. Zij komen zelf uit de praktijk en delen hun kennis en ervaring graag met jou. Dat merk je duidelijk: in onze Agile trainingen krijg je alle mogelijkheden om de opgedane kennis direct in de praktijk toe te passen. Welke Agile training je ook kiest, onze energieke en betrokken trainers helpen jouw organisatie maximaal te profiteren van de voordelen van wendbaar werken. Om topprestaties te leveren, steeds weer.

 

Wij verzorgen Agile trainingen op elk niveau

Wij ondersteunen jouw organisatie met Agile trainingen op ieder gewenst niveau: van korte cursussen en interactieve workshops, tot certificeringsprogramma’s en meerdaagse opleidingen. Wat onze trainingen zo uniek maakt? Iedere Agile training is kleinschalig, praktisch en interactief opgezet. En natuurlijk met een vleugje humor. Ook uniek is de manier waarop we theoretische kennis met praktische ervaring verbinden.

 

Hieronder vind je meer informatie over de Agile opleidingen van SOON.

Agile Foundation training

In deze tweedaagse Agile opleiding vertellen we jou alles over de denkwijze, de verschillende methoden en tools én hoe je deze binnen jouw organisatie inzet. Uniek aan onze Agile Foundation trainingen is de optimale mix van theorie en praktijkgerichte oefeningen.

Masterclass cursus Agile Meesterschap

Wil je graag je rol in Agile trajecten nóg beter invullen? Dan is deze Agile training echt iets voor jou. Onze Masterclass training bestaat uit acht tot tien modules en geeft jou de mogelijkheid om in slechts drie dagen uit te groeien tot ‘meester’ in Agile.

Agile Coach training

Wij trainen je naar het hoogste niveau: Agile Coach. Om een volwaardige Coach te worden, heb je – naast kennis van en ervaring met deze methodiek – vooral coaching vaardigheden nodig. Dat én meer leer je tijdens deze Agile training.

Wil je een Agile opleiding volgen die net even anders is?

Voldoet de Agile opleiding niet helemaal aan jouw specifieke wensen of behoeften? Geen probleem, onze trainers en coaches verzorgen ook trainingen op maat.

Komen de trainingsdata niet uit, of wil je de cursus of opleiding op een andere locatie volgen? Ook dan bieden wij een oplossing op maat. Elke Agile training kan volledig worden afgestemd op jouw leerbehoefte, specifieke situatie, gewenste startdatum en locatie. Persoonlijk en custom-made. Op een manier die precies bij jouw talenten aansluit, zodat jij verzekerd bent van succes.

Wil je meer weten over hoe jij in onze trainingen jouw volledige potentieel gaat benutten? Of wil je de mogelijkheden van een Agile cursus op maat met ons bespreken? Bel of mail ons dan snel!

 

Take the next step in Agile. And then some.

Bekijk ons Agile aanbod Bel of e-mail ons

Trainingen

Maarten Hoppen
2 dagen
n.t.b.
Baarn
Maarten Hoppen
1 dag
n.t.b.
In overleg
Maarten Hoppen
1 dag
n.t.b.
Baarn
Maarten Hoppen
5 dagen
n.t.b.
Baarn

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services