Kanban coach

Onze Kanban coach begeleidt je bij de implementatie
van deze Lean tool, van begin tot eind.

in for some kick ass kanban?

Onze Kanban coach begeleidt jou naar een Lean mindset

De processen binnen jouw bedrijf lopen lekker. Dat denk je althans. Maar geloof ons, het kan nog veel beter. Soepeler. Sneller. Kanban is de winnende formule voor continue procesverbetering.

Wil je met jouw organisatie volgens deze methode werken, maar weet je niet precies waar je moet starten? Onze Kanban-coach begeleidt je bij de implementatie van deze Lean tool, van begin tot eind. We starten de coaching met een introductie van Kanban: op een interactieve manier maak je kennis met dit Agile-framework. Vervolgens laat de coach je ervaren hoe je een Kanban-systeem succesvol binnen de organisatie kunt implementeren. Daarmee zet je de eerste stap op weg naar een Lean-mindset.

 

De Kanban methode implementeren

De volgende stap in de coaching is het implementeren van de Kanban methode. De coaches van SOON faciliteren de implementatie. Zij coachen daarnaast medewerkers, teams en professionals in het stapsgewijs doorvoeren van procesverbeteringen.

Onze Kanban coach weet uit ervaring dat de overstap naar Agile werken niet alleen teams raakt, maar de hele organisatie. Sterker nog: de implementatie van Kanban zal pas slagen als deze organisatiebreed wordt gedragen. Het betrekken van het hoger management en de directie is dan ook een belangrijk onderdeel van onze coaching.

Kanban coaching en training

Je leert van de besten: onze gecertificeerde Kanbancoaches en trainers behoren tot de top. Zij kunnen putten uit een schat aan ervaring op het gebied van Lean en Kanban, Agile en Scrum. Vaak is coaching alleen niet voldoende om het gewenste doel te bereiken. Daarom combineren we onze coachingstrajecten regelmatig met praktijkgerichte trainingen. Bij SOON hebben we dan ook een Kanban training voor elk gewenst niveau en voor iedere fase van de implementatie.

De krachtige combinatie van Kanban coaching en training maakt onze aanpak zo uniek. En dat merk je al snel tijdens het coachingstraject: onze Kanban coaches begeleiden jouw organisatie in een korte tijd naar een succesvolle implementatie van dit Agile framework.

Lean/Agile coaches met een voorliefde voor Kanban

Een grote voorliefde voor Kanban en Scrum; dat is wat onze Lean/Agile coaches gemeen hebben. Tijdens de coaching of training ontdekken we samen hoe je deze methode optimaal kunt inzetten. Daarnaast laat onze Kanban coach zien wat de mogelijkheden zijn om deze Lean tool met andere Agile methodieken te combineren, zoals Scrum.

Op welke manier je deze Lean tool ook wilt implementeren, het doel van de coach is altijd hetzelfde: de overstap naar Kanban en andere vormen van Agile werken zo soepel en efficiënt mogelijk laten verlopen. Zonder weerstand van medewerkers. Dáár zorgen onze Kanban coaches en trainers voor. Zij zien het oplossen van complexe Agile en Lean vraagstukken als een echte uitdaging.

Kanban trainingen van SOON

SOON verzorgt niet alleen coaching. Wij ondersteunen jouw organisatie ook met Agile, Scrum en Kanban trainingen op elk niveau. Onze ervaren trainers helpen je optimaal te profiteren van de voordelen van dit framework. Wil je graag leren hoe je de kracht van jouw Scrum team combineert met de Kanban methode? Hoe je een Kanbanbord ontwerpt? Hoe je in slechts één dag al met je team volgens deze werkmethode kunt gaan werken? Of hoe je kunt uitgroeien tot een lerende organisatie? Dan is een Kanban training van SOON iets voor jou!

SOME KICKASS KANBAN IS COMING YOUR WAY! AND THEN SOME.

Bekijk ons Kanban aanbod Bel of e-mail ons

Trainingen

Bianca Griffioen
2 dagen
01 jul - 02 jul
Baarn
Bianca Griffioen
2 dagen
28 jun - 29 jun
Baarn
Bianca Griffioen
1 dag
n.t.b.
Baarn
Bianca Griffioen
4 dagen
21 jun - 24 jun
Online
Maarten Hoppen
2 dagen
n.t.b.
online
Maarten Hoppen
2 dagen
n.t.b.
Baarn
Bianca Griffioen
1 dag
15 jul
Baarn

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services