Java for Testers training

Waarom de Java for Testers training?
Er wordt tegenwoordig steeds meer gevraagd van testers in Agile teams. Enige technische kennis van ontwikkeltalen is daarbij onontbeerlijk. In onze klassikale training “Java For Testers” leer je binnen 3 dagen de basis van Java en maak je kennis met elementaire zaken rondom het ontwikkelingsproces. Deze zaken helpen de tester om met unittesten en testautomatiseringsframeworks in Java aan de slag te kunnen.

Met deze training vergroot je je technische vaardigheden en kun je aan de slag met unittesten en testautomatisering in Java. Ook bij testautomatisering met Selenium zal deze kennis enorm van pas komen. Tijdens deze training wisselen we theorie af met praktische oefeningen.

Wat leer je tijdens deze training?
Dag 1 en 2 – Coding fundamentals Java:
• Java architecture
• Object-oriented programming:
– Packages
– Classes
– Instances, objects, constructors
– Methods
– Parameters
– Datatypes & variables
– Expressions: variables, operators, constants, functions
– Flow-control: if-then-else, switch, for, while, do-while
– Inheritance

Dag 3 – Coding fundamentals development process:
• Build tools: Maven, JUnit
• Version control: Version control tools, GitLab, repository, committing, branching, merging
• CI/CD concepts: DevOps, Continuous Integration (CI), GitLab, pipelines

Voor wie is deze training bedoeld?
Voor testers die hun technische vaardigheden (verder) willen ontwikkelen zodat ze met unittesten of testautomatisering aan de gang kunnen en voor ontwikkelaars als een eerste kennismaking met Java. Er is geen voorkennis vereist om deze training te kunnen volgen.

Mijn naam is Dave Koonen en na 10 jaar softwareontwikkeling, testen en testautomatisering gedaan te hebben voor diverse bedrijven ben ik voor VX Company gaan werken.

Bij VX houd ik me vooral bezig met testen, testautomatisering en geef ik graag testtrainingen.
Verder adviseer en begeleid ik geregeld organisaties m.b.t. het opzetten van frameworks voor testautomatisering en daaraan gerelateerde zaken.

Ik heb altijd veel affiniteit gehad met techniek en vind het erg leuk om theorie en praktijk te combineren tijdens trainingen. Naast een stuk kennisoverdracht vind ik het mooi als de cursist enthousiast geworden is over een onderwerp en de training verlaat met de drive en het vertrouwen om de opgedane kennis toe te kunnen passen.

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Wat kost de Java For Testers training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.875 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen en drankjes.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services