Doe alle kennis op waarmee je Scrum succesvol kunt inzetten in een geschaalde vorm.

Scaled Professional Scrum training

< terug naar Scaling overzicht

Scaled Professional Scrum training

Mooi nieuws! Een team binnen jouw organisatie werkt volgens Scrum, en dat werkt goed. De uitdaging is echter dat het product dat je maakt samenwerking vraagt tussen verschillende Scrum teams. Hoe kun je de voordelen van Scrum behouden als je organisatie groeit? Nexus is de oplossing. Nexus is een framework dat meerdere Scrum teams begeleidt in hoe zij samen kunnen werken om nieuwe functionaliteit te leveren in elke sprint. In twee trainingsdagen leiden onze trainers je op in Scaled Professional Scrum (SPS). Je doet alle kennis en ervaring op waarmee je Scrum succesvol kan inzetten in een geschaalde vorm.


 

Wat leer je tijdens deze training?

Je leert hoe je Scrum kan opzetten in een grote omgeving waarbij meerdere teams werken aan één product. We laten je zien dat je met behoud van de huidige Scrum principes, rollen, gebeurtenissen en artefacten Scrum kunt schalen. De training is interactief en tijdens de training spelen we spellen om de theorie te ondersteunen. Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn:

  • De theorie: Nexus
  • De praktijk: wat moet je doen om Scrum te behouden als je werkt in een geschaalde omgeving?
  • Houding en gedrag: samenwerken over teams heen
  • Plannen: hoe ga je om met planningen in een geschaalde omgeving?

Banner - VX Academy - Agile coaches en trainers

Training op maat
of op locatie?

Komen de trainingsdata niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Gecertificeerd

Je leert van de besten. Onze Scrum trainers zijn gecertificeerd door Scrum.org en komen direct uit de praktijk. Zij delen hun kennis door middel van praktijkervaringen en praktijkoefeningen.

Voorwaarden

Je hoeft geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide en de Nexusguide.

Geslaagd!

Na deze tweedaagse training doe je examen. Heb je dit positief afgesloten? Je ontvangt dan een certificaat van Scrum.org. Bovendien krijg je toegang tot de community van Scrum.org.

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail ons

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services