Leer testtechnieken toe te passen in de praktijk.

Testtechnieken training

Waarom de Testechnieken training?
Het toepassen van testtechnieken is heel belangrijk voor een succesvol testtraject. Of je nu test in een Agile omgeving of in een meer traditionele waterval omgeving, het toepassen van de juiste testtechniek maakt écht het verschil. Tijdens deze training leer je testtechnieken toepassen in de praktijk.
 
Wat leer je tijdens deze training?
Je leert testtechnieken toepassen in een Agile omgeving. Het documenteren van test scripts en delen van resultaten van uitgevoerde testen zijn onderwerpen die aan bod komen. Werk je niet in een Agile omgeving? Dan worden de verschillende fasen van het testen besproken. Onze trainers beginnen bij de verschillende documentatie inspecties en gaan door tot de uiteindelijke testuitvoer en bijbehorende technieken.

Of je nu ‘door de wol geverfd’ bent of ‘net komt kijken’, deze training neemt je mee in de wereld van het testen. Voor de beginnende tester biedt deze training een volledige set aan technieken en voor de ervaren tester is dit een zeer waardevolle opfriscursus.
 
Vereiste voorkennis
Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben.

Hoi, ik ben Gert-Jan van den Ham. Sinds 1994 ben ik werkzaam binnen de IT. In verschillende rollen heb ik altijd met mensen gewerkt. Op individueel niveau, team- en organisatieniveau. Gedurende mijn carrière heb ik geleerd dat de juiste mensen op de juiste plek het verschil maken tussen plezierig werken en resultaten boeken en ‘plichtsgetrouw je taak uitvoeren’.

Mensen trainen waar ze goed in zijn, dat is waar ik in geloof. Daarmee zet je mensen in hun kracht en benut je het talent. Mensen trainen omdat ze iets niet kunnen, maakt ze hooguit minder slecht…

In 2006 kwam ik voor het eerst in aanraking met Agile werken; Scrum, een framework waar ik in geloof. Daarom geef ik met veel enthousiasme onder andere de Certified Agile Tester training. Vanuit mijn interesse in mensen en coaching volg ik sinds 2016 een driejarige opleiding bij Phoenix Opleidingen. Wat ik hier leer, aangevuld met mijn persoonlijke ervaringen, kan ik dagelijks toepassen in het werken met en coachen en trainen van mensen. Ik stimuleer mensen hun passie en talent te (h)erkennen.

gvdham@vxcompany.com

Coach VX Academy - Gert-Jan van den Ham

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Wat kost de Testtechnieken training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €799 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen en drankjes.

Training op maat of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail onsInschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services