Maak kennis met de basisprincipes van SAFe.

SAFe workshop

Waarom de SAFe workshop?
Wil je op een praktijkgerichte manier kennismaken met het opschalen van Scrum met behulp van het Scaled Agile Framework? Deze SAFe workshop geeft je deze mogelijkheid.
 
Voor wie is deze workshop bedoeld?
De workshop is vooral geschikt voor managementfuncties, zowel in de lijn, als programma en portfoliomanagement.
 
Wat leer je tijdens deze workshop?
Je doet kennis op van de principes van het SAFe raamwerk. Je leert waar en wanneer je het raamwerk toepast en hoe je Agile in jouw organisatie uitbouwt. Tijdens de training richten we ons op het herkennen en kunnen toepassen van een combinatie van Agile en Lean praktijken. Bijvoorbeeld het inrichten van een portfolio op klantwaarde. En het inrichten van je proces volgens een pull mechanisme in plaats van push.
 
Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:
● De theorie: het Scaled Agile Framework, Agile Portfolio, Value Streams en Release Trains
● Prioriteren van portfolio tot aan teams
● Het opzetten en toepassen van een Product Increment planning
● De praktijk: het leiden van een Agile verandering en SAFe implementatie
 
Vereiste voorkennis
Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben.

Ik ben Erik Verreijt, Agile Coach en trainer bij SOON. Dingen simpel houden en mensen en organisaties helpen om te groeien, daar ligt mijn passie.

Om dat voor elkaar te krijgen put ik uit de rijke Agile toolkit die er is en pas ik graag verschillende onderdelen van Scrum, Kanban en SAFe toe. Welke gereedschappen ingezet worden is helemaal afhankelijk van wat past bij de organisatie en teams. In mijn vrije tijd drum ik graag. Mijn rol als Agile Coach lijkt wel op die van een drummer. De basis zijn, ritme en richting geven, maar vooral een team laten groeien en stralen: dat zijn de overeenkomsten.

everreijt@vxsoon.com

Agile Coach VX Academy - Erik Verreijt

Na de workshop ontvang je een certificaat van deelname.

Wat kost de SAFe workshop?
Kosten voor deelname aan deze workshop bedragen €799 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen en drankjes.

Training op maat of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services