Kanbanize authorized consulting partner

Krachtige tool voor digitale Kanban borden

Na het volgen van één van onze Kanban trainingen vragen onze deelnemers regelmatig advies over goede Kanban software. Dezelfde vraag krijgen onze Agile coaches ook regelmatig wanneer ze binnen organisaties aan het werk zijn. Om beter op die vraag in te kunnen spelen zijn we een partnership aangegaan met Kanbanize. Kanbanize is één van de beste digitale Kanban tools op de markt en wordt daarom ook niet voor niets aanbevolen door de Kanban University.

Kanbanize is een krachtige tool voor digitale Kanban borden. Met Kanbanize visualiseer je alle bestaande processen, afhankelijkheden en interacties door middel van flexibele Kanban borden en ingebouwde business rules. Hierdoor is de status en voortgang van bijvoorbeeld een project altijd up-to-date en accuraat. Het systeem is intuïtief, responsief en gebruiksvriendelijk.

Langere gratis proefperiode

Als je via onze Kanban trainers een proef account voor Kanbanize neemt en serieuze interesse hebt in het product, dan kunnen wij je een gratis verlenging van de proefperiode aanbieden. In plaats een maand, heb je drie maanden de tijd om alle mogelijkehden van Kanbanize te ontdekken en in de praktijk toe te passen.

Implementatie ondersteuning

Onze Kanban trainers en coaches helpen je graag om de Kanbanize tool eigen te maken. Ze zijn er om je te adviseren en te coachen in het opzetten van Kanban borden en de bijbehorende rapportages en statistieken die Kanbanize kan genereren.

Maatwerk training

Naast de langere proefperiode en implementatie-ondersteuning kunnen we ook (in-house) maatwerk trainingen verzorgen. Hierin gebruiken we Kanbanize om je bestaande werkprocessen en/of Kanban borden vorm te geven, zodat je daarna direct in Kanbanize aan de slag kunt. Zo wordt wat je tijdens de training leert ook direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk.

WIL JE MEER WETEN OVER KANBANIZE EN ONZE DIENSTEN?

Neem contact met ons op

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services