scrum trainingen

SOON biedt verschillende trainingen waarmee jij het állerbeste uit jezelf haalt. Hieronder vind je een overzicht van alle Scrum trainingen. 

Scrum training & Agile coaching

Google doet het. Amazon doet het. Maar ook Albert Heijn en de ING doen het. En geloof ons maar: jij kunt het ook. Werken volgens scrum is hot. Tegenwoordig wordt de Scrum methode in vrijwel elke sector toegepast. Dus kun jij niet achterblijven. Wat maakt deze Agile manier van werken zo populair? Het antwoord: met Scrum bereik je veel meer in minder tijd.

Jouw organisatie gaat dus met deze Agile werkwijze aan de slag. Maar je vraagt je waarschijnlijk af: hoe pak ik dit aan? Dát – en meer – legt onze trainer jou tijdens de Scrum training stap voor stap uit.

 

Scrum trainingen voor alle Agile volwassenheidsniveaus

SOON heeft verschillende Scrum trainingen om het állerbeste uit jou te halen. Hieronder leggen we kort uit wat je van elke training kunt verwachten. Hoe jij een waar Scrum-genie gaat worden.

Professional Scrum Master training

Tijdens de Professional Scrum Master training (PSM I) leren we je hoe je deze Agile manier van werken in je eigen organisatie toepast én naar een hoger niveau tilt. In twee trainingsdagen helpen onze trainers jou optimaal voor te bereiden op je rol van Scrum Master. Na het volgen van deze Scrum training beschik je over alle kennis, ervaring en tools om het gebruik van dit Agile framework tot een succes te maken.

Daarna is het logisch dat je je skills wilt verbeteren. Dat je wilt groeien binnen je rol als Scrum Master en Coach. Duurzaam en blijvend. Volg dan de Professional Scrum Master II training (PSM II). Deze Scrum training is het vervolg op PSM I.

Professional Scrum Product Owner training

De Product Owner is een belangrijke schakel in het succes een Scrum-team. Hij of zij is een essentieel onderdeel om het team optimaal te laten presteren. Tijdens de Professional Scrum Product Owner training (PSPO) krijg je inzicht in alle aspecten van de rol van Product Owner en hoe je deze rol vervult. Je leert hoe je stakeholders vertegenwoordigt, hoe je in minder tijd waarde toevoegt voor de klant en hoe je het team helpt de doelstelling niet uit het oog te verliezen. Na afronding van deze tweedaagse Scrum training ben je helemaal klaar om de rol van Product Owner op je te nemen.

Beide Scrum trainingen worden in het Nederlands en in het Engels aangeboden.

Professional Scrum Foundation training

Wil je het beste uit jouw organisatie halen met Scrum? Of maak je al gebruik van deze Agile aanpak, maar verloopt de implementatie moeizaam? Dan is dit dé training voor jou! In twee dagen brengen onze coaches jou alles bij over de basisprincipes van dit Agile Framework. Ook krijg je alle handvatten om veelvoorkomende valkuilen en fouten bij de implementatie te voorkomen. Na het volgen van de Professional Scrum Foundation training weet je exact hoe je de effectiviteit binnen Scrum teams kunt verhogen.

Agile/Scrum workshop

Wat is Agile en wat houdt deze denkwijze in? Wat is Scrum en hoe verhoudt deze methode zich tot Agile? Onze trainers gaan in op deze vragen en geven jou in één middag een introductie in Agile en Scrum. Daarnaast leer je alles over de verschillende rollen binnen Scrum projecten en hoe je deze toepast in jouw organisatie. Tijdens deze interactieve workshop speel je ook diverse games, om Scrum principes en methoden direct in de praktijk te brengen. Want ook spelenderwijs kun je jouw awesome potentieel ontdekken!

Scrum training op maat of op locatie volgen?

Wij weten wat jij nodig hebt om een superster te worden in jouw vak. Daarom kun je bij ons ook een Scrum training op maat volgen, die perfect aansluit op jouw specifieke situatie, wensen, behoeften en organisatie. Zodat jij verzekerd bent van succes.

Willen jij en je collega’s tijdens een training ontdekken wat jullie écht allemaal kunnen? Of wil je graag het uiterste uit je team halen, door middel van een Scrum training op je eigen locatie? Ook dat is mogelijk! Bel of mail ons!

WANT JIJ GAAT SCRUMMEN ALS NOOIT TEVOREN. AND THEN SOME.

 

Bekijk ons Scrum aanbod Bel of e-mail ons

Trainingen

Maarten Hoppen
1 dag
n.t.b.
In overleg
Maarten Hoppen
4 dagen
19 mei - 28 mei
Online
Maarten Hoppen
4 dagen
19 mei - 26 mei
Online
Maarten Hoppen
2 dagen
n.t.b.
Baarn
Maarten Hoppen
1 dag
n.t.b.
In overleg
Saskia Aalberts
1 dag
n.t.b.
In overleg
Maarten Hoppen
2 dagen
n.t.b.
Baarn
Maarten Hoppen
2 dagen
29 apr - 30 apr
Baarn

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services