Laat je in vier dagdelen online opleiden tot gecertificeerd Scrum Product Owner.

online professional scrum product owner training

Online Professional Scrum Product Owner training
Veel mensen werken thuis door de maatregelen rondom het coronavirus. Dat betekent natuurlijk dat onze fysieke trainingen niet door kunnen gaan. Maar dat houdt ons niet tegen! Daarom bieden we onze Professional Scrum Product Owner training nu ook gewoon online aan. De training wordt vier dagdelen (9.00 – 13.00 uur) live online verzorgd door Maarten Hoppen. Interactie speelt een grote rol bij deze training en we zullen er alles aan doen om dit op de best mogelijke manier te behouden. Wil je deelnemen of meer informatie? Laat je gegevens achter via het tabje ‘Data & inschrijven’ en wie weet zien we je binnenkort online!
 
Waarom de Professional Scrum Product Owner training?
Scrum is eigenlijk heel simpel. Het kent maar elf regels. Iedereen kan het, toch? De praktijk blijkt helaas een stuk weerbarstiger. Goed Product Ownership is dé sleutel voor het succesvol werken volgens Scrum. Als professioneel Product Owner gaat het om meer dan het schrijven van requirements of het beheren van een Product Backlog. Daarom is er de Professional Scrum Product Owner training. In vier dagdelen leiden onze trainers je op tot Scrum Product Owner. Je doet alle kennis en ervaringen op waarmee je ieder Scrum traject tot een succes kunt maken.
 
Voor wie is deze training bedoeld?
Deze training is voor Product Owners, Product Managers en iedereen die verantwoordelijk is voor het succesvol in de markt zetten van producten en diensten.
 
Wat leer je tijdens deze training?
Na deze training ken je alle aspecten van het Product Ownership en weet je hoe je die inzet. Je leert hoe je de klant vertegenwoordigt richting het Scrum team en hoe je ervoor zorgt dat iedereen met de juiste visie naar het product kijkt. De training is interactief en tijdens de training spelen we spellen om de theorie te ondersteunen.
 
Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:
● De theorie: Scrum
● De praktijk: binnen Scrum wordt gestuurd op waarde toevoegen voor onze klant. Maar waarom is dat en hoe pak je dit goed aan?
● Product Management: we gaan in op de product lifecycle en de invloed van Scrum hierop
● Managing Requirements: je leert hoe je veranderende requirements bij de ontwikkeling van software goed beheert en prioriteert
● Plannen met Scrum: je leert hoe je klanten kunt informeren over de voortgang
 
Vereiste voorkennis
Je hoeft geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide: scrumguides.org.
 

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

mhoppen@vxsoon.com

 

Agile Coach VX Academy - Maarten Hoppen

Alle deelnemers die de Professional Scrum Product Owner training afronden ontvangen een wachtwoord om het Professional Scrum Product Owner (PSPO) examen af te leggen. Als je ervoor kiest het examen binnen 14 dagen af te leggen, dan is een eventuele tweede poging gratis.

De Scrum.org certificering is professional en internationaal erkend. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar professionals in het bezit van een officieel Scrum certificaat. Daarnaast hoef je de certificering niet te vernieuwen, hij blijft dus altijd geldig. Je doet het examen online, op een moment dat het jou het beste schikt.

Voorbereiding op het examen
Naast het volgen van de Professional Scrum Product Owner training bij SOON zijn er nog andere manieren om je extra voor te bereiden op het examen.
• Maak het oefenexamen via Scrum.org.
• Kijk op de speciale Suggested Reading pagina van Scrum.org.

Wat kost de Online Professional Scrum Product Owner training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €950 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal en certificering.

Training op maat of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services