Ga binnen twee dagen succesvol aan de slag als Product Owner!

Soon Product Owner training

Waarom de SOON Product Owner training?
De SOON Product Owner training is qua inhoud vergelijkbaar met de Professional Scrum Product Owner training van Scrum.org maar wordt gegeven met aangepast lesmateriaal vervaardigd door onze eigen trainers. Hierdoor is het mogelijk meer praktijkgericht te werken en kunnen we de inhoud van de training meer laten aansluiten bij de organisatie-specifieke onderwerpen van de deelnemers.

Wil jij elk Scrum traject tot een succes maken? De juiste waarde op het juiste moment leveren? De business nog beter te woord staan en je development team voorzien van de juiste info op het juiste moment? Dan is de SOON Product Owner training iets voor jou! Na het afronden van deze training heb je alle handvatten om succesvol aan de slag te gaan als Product Owner.
 
Voor wie is deze training bedoeld?
Deze training is voor Product Owners, Product Managers en iedereen die verantwoordelijk is voor het succesvol in de markt zetten van producten en diensten.
 
Wat leer je tijdens deze training?
In twee trainingsdagen vertellen we je over de Scrum waarden en de pilaren waarop Scrum leunt. Als je de training hebt afgerond weet je hoe je de business te woord staat, hoe je de backlog goed op orde houdt en hoe je je Scrum teams het beste informeert. Je wordt de schakel tussen de developers en de stakeholders. De training is interactief en afwisselend en tijdens de training spelen we af en toe een serious game om de theorie te ondersteunen.
 
Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:
● De theorie; Scrum
● De praktijk; hoe zorg je nu voor maximale waarde voor de klant?
● Information radiators en andere visuele technieken om de voortgang van het werk mee te presenteren.
● Omgaan met verandering en inspelen op de wensen van de business.
● ROI en andere meetinstrumenten.
 
Vereiste voorkennis
Je hoeft geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide: scrumguides.org.

Bekijk ons Scrum aanbod Bel of e-mail ons

Mijn naam is Rob van Wees, Agile Coach bij SOON. Ik heb een passie voor het samen met mensen zoeken naar andere, betere manieren van leven en werken.

Open met elkaar communiceren, transparant zijn over je werk, durven experimenteren, leren van fouten, successen vieren, elkaar respecteren en met en vóór de klant waarde creëren. Ik ben ervan overtuigd dat mensen, teams en daardoor de organisaties waarin ze werken beter functioneren als ze gedreven worden door een duidelijke missie en daarbij zo optimaal mogelijk gefaciliteerd worden om hun doelen te bereiken. Agile frameworks zoals Scrum passen daar voor mij perfect bij, omdat ze naadloos aansluiten bij deze kernwaarden en mensen bevrijden van de onnodige ballast van zwaar opgetuigde processen.

Als Agile Coach leer ik mensen hoe ze Agile frameworks kunnen toepassen. Ik laat ze ervaren hoe ze ermee kunnen experimenteren en begeleid hen in het steeds beter worden in het zoeken en realiseren van verbeteringen. Het grootste compliment dat ik kan krijgen is wanneer een team me niet meer nodig heeft en zelfsturend is geworden. En natuurlijk als ik zie dat ze plezier hebben in hun nieuwe manier van werken!

rvwees@vxsoon.com

 

Agile Coach VX Academy - Rob van Wees

Na het volgen van deze training heb je alle kennis en kunde om het Scrum.org Professional Scrum Product Owner (PSPO I) examen te doen en je certificering te halen. Het is zeker niet verplicht, maar mocht je het willen dan regelen wij het voor je! De kosten bedragen $200 – circa €180.

Waarom certificeren?
De Scrum.org certificering is professional en internationaal erkend. Daarnaast hoef je de certificering niet te vernieuwen, hij blijft dus altijd geldig. Je doet het examen online, op een moment dat het jou het beste schikt.

Wat kost de SOON Product Owner training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.250 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen en drankjes.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services