Leer in twee dagen de kracht van Kanban met Scrum combineren.

Professional Scrum with Kanban training

Waarom de Professional Scrum met Kanban training?
Professional Scrum with Kanban™ (PSK) is een tweedaagse training die jou leert hoe je Kanban kan toepassen in een Scrum omgevingen. In deze nieuwe Scrum.org training wordt het beste uit twee werelden gecombineerd: de kracht van het team in Scrum en het proces in Kanban. Op dit moment wordt deze training uitsluitend in het Engels gegeven.
 
Voor wie is deze training bedoeld?
Deze training is een geavanceerde training die voornamelijk bedoeld is voor mensen die ruime ervaring hebben met Scrum en dit willen combineren met de kracht van pull en flow die je in Kanban hebt. Daarnaast is de training vooral gunstig voor organisaties die Scrum gebruiken om producten in de markt te zetten. Deze training is vooral goed voor Scrum Masters.
 
Wat leer je tijdens deze training?
In deze training leer je hoe aanvullende praktijken van Kanban in Scrum teams kunnen worden geïntroduceerd zonder Scrum te veranderen. Je leert hoe je de juiste werkwijzen en voordelen toevoegt door Scrum met Kanban te combineren. Dit doen we door middel van theorie, casestudy’s en praktijkoefeningen. Hiermee leer je het belang van transparantie en flow te begrijpen in het Scrum raamwerk.
 
Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:
● Professional Scrum inleiding
● Kanban theorie, principes en gebruiken
● Kanban in de praktijk
● Scrum met Kanban
● Artefacten, events en rollen
 
Vereiste voorkennis
Heb je eerder een PSM of Kanban training gevolgd? Mooi! Deze training sluit hier volledig op aan.
 
PSK DatasheetLees meer over PSK

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

mhoppen@vxsoon.com

Agile Coach VX Academy - Maarten Hoppen

Alle deelnemers die de Professional Scrum with Kanban training afronden ontvangen een wachtwoord om het Professional Scrum with Kanban (PSK I) examen af te leggen. Als je ervoor kiest het PSK I examen binnen 14 dagen af te leggen, is een eventuele tweede poging gratis.

De Scrum.org certificering is professional en internationaal erkend. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar professionals in het bezit van een officieel Scrum certificaat. Daarnaast hoef je de certificering niet te vernieuwen, hij blijft dus altijd geldig. Je doet het examen online, op een moment dat het jou het beste schikt.

Wat kost de Professional Scrum with Kanban training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.250 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-chatty

Deborah

“I have a much better understanding of how to combine Scrum with Kanban.”

icon-chatty

Simon

“Applying Kanban well without trashing Scrum.”

icon-chatty

Jürgen

“Great stuff, very helpful. Outstanding trainers!”

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services