kanban trainingen

Jouw organisatie kan nóg veel beter worden dan je je kunt voorstellen. Verbeter, experimenteer en optimaliseer, met Kanban. Hoe? SOON helpt je, van begin tot eind.

Kanban training voor elk niveau van Lean

Wat hebben Coolblue, Spotify, Toyota en Siemens gemeen? Deze organisaties hebben Kanban organisatiebreed geïmplementeerd. De reden hiervoor is dat dit raamwerk het mogelijk maakt om als organisatie veranderingen door te voeren, zonder weerstand van mensen. Verantwoord veranderen, dat doe je met Kanban. En geloof ons maar, ook jij hebt het in je om grote veranderingen te maken. Om net als deze topmerken een pionier in jouw vakgebied te worden.

Wil je ook weerstand wegnemen in jouw organisatie? Schrijf je dan in voor een Kanban training bij SOON, het trainingsinstituut van VX Company. SOON werkt met 13 van de beste Agile coaches en trainers uit het veld. Zij hebben hun kennis en ervaring gebundeld in meer dan twintig unieke trainingen op het gebied van Kanban, Agile, Scrum, Scaling, Agile Management, Testen, DevOps en Blockchain.

Kanban trainingen van SOON

De focus van Kanban ligt op het bereiken van kortere doorlooptijden, een hogere kwaliteit en een grotere efficiëntie. Dit raamwerk past binnen alle andere Agile methodieken en leidt – mits goed toegepast – tot continue procesverbetering. Wil je dit ook bereiken? Volg dan een van onze Kanban trainingen. De trainers van SOON helpen jou ontdekken hoe je het beste volgens de Kanban methode kunt werken.

Welke Kanban training past bij mij?

SOON heeft een veelzijdig aanbod aan Kanban trainingen. Of je nu de basisprincipes van dit raamwerk wilt leren, of de methode in jouw organisatie wilt toepassen: voor elk niveau hebben wij de best passende Kanban training.

Hieronder vind je een overzicht van alle trainingen.

Professional Scrum with Kanban training

Wil je Kanban toepassen in een Scrum omgeving? Dan is deze Kanban training een échte aanrader. Professional Scrum with Kanban™ (PSK) is een tweedaagse Engelse training, waarin je leert hoe je de kracht van het Scrum team en het Kanban proces optimaal kunt combineren.

Kanban System Design training

Tijdens de Kanban System Design training (KMP I) leer je hoe je dit raamwerk met succes in jouw organisatie inzet, hoe je het werk en processen analyseert, een Kanban bord ontwerpt en op basis daarvan stap voor stap verbeteringen doorvoert.

Kanban Management Professional training

Met de Kanban Management Professional training (KMP II) gaan we een stap verder. In deze vervolgtraining leer je hoe je een Kanban systeem implementeert, uitvoert en beheert. Deze Kanban training is een must voor elke organisatie, die wil uitgroeien tot een lerende organisatie.

Team Kanban Practitioner training

Wil je graag samen met je team aan de slag met Kanban, maar weet je nog niet precies hoe je dit moet aanpakken? Dan is dit dé Kanban training voor jou. In een dag maak je kennis met de basisprincipes van dit raamwerk, ontwerp je zelf een Kanban-bord en breng je de theorie direct in de praktijk. Dit doe je aan de hand van een game.

GetKanbanGame

Wil je op een interactieve manier en spelenderwijs kennis maken met Kanban? Dan is onze workshop GetKanbanGame de perfecte training voor jou. Deze workshop start met een korte introductie van dit raamwerk en daarna spelen we de GetKanbanGame. Tijdens het spel leer je het nodige over Kanban en hoe deze werkmethode in de praktijk werkt.

Specifieke wensen? Volg een Kanban training op maat of op locatie!

Sluit ons aanbod van Kanban trainingen niet volledig aan op jouw leerdoelen? Ook dan bieden we uitkomst: de trainers en coaches van SOON kunnen elke training exact afstemmen op jouw wensen en behoeften. Samen met jou stellen we een maatwerk Kanban training samen, die helemaal aansluit op jouw leerbehoefte en wensen voor wat betreft startdatum en locatie.

Klaar voor de Kanban-ervaring van je leven? Wil je meer weten over het trainingsaanbod, of heb je vragen over de maatwerk Kanban trainingen van SOON? Neem dan snel contact met ons op.

Some kick ass Kanban is coming your way! And then some.

Bekijk ons Kanban aanbod Bel of e-mail ons

Trainingen

Bianca Griffioen
2 dagen
01 jul - 02 jul
Baarn
Bianca Griffioen
2 dagen
28 jun - 29 jun
Baarn
Bianca Griffioen
1 dag
n.t.b.
Baarn
Bianca Griffioen
4 dagen
10 mei - 14 mei
Online
Bianca Griffioen
4 dagen
21 jun - 24 jun
Online
Bianca Griffioen
2 dagen
17 mei - 19 mei
online
Maarten Hoppen
2 dagen
n.t.b.
Baarn
Bianca Griffioen
1 dag
17 mei
Baarn

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services