JMETER WORKSHOP

Waarom de JMeter workshop?
Trage websites, trage toepassingen… We hebben het hier over de grootste ergernissen van de gemiddelde gebruiker. Waarom wordt het testen van ‘performance’ dan toch zo vaak uitgesteld? Performance testen is een specialisatie binnen het testvak. Tijdens deze workshop leer je wanneer en hoe je start met performance testen.
 
Wat leer je tijdens deze workshop?
Tijdens deze tweedaagse workshop leer je de basisprincipes van performance testen aan de hand van de testtool “JMeter” van Apache.
 
Waar ga je onder andere mee aan de slag?
• Het maken van performance testscenario’s met JMeter waarbij de diverse componenten waaruit een performance test bestaat aan bod komen.
• De verificatie van objecten.
• Het gebruik van databestanden.
• Het gebruik van variabelen.
• Het gebruik van reguliere expressies.
• Het opzetten, configureren en uitvoeren van een performance test.
 
Tijdens de workshop komt ook het gebruik van het load testing platform BlazeMeter aan bod voor de simulatie van grote hoeveelheden virtuele gebruikers.
 
Voor wie is deze workshop bedoeld?
Voor testers, ontwikkelaars en applicatiebeheerders die met performance testen aan de gang willen gaan en/of kennis willen maken met JMeter. Er is geen voorkennis vereist om deze training te kunnen volgen.

Mijn naam is Dave Koonen en na 10 jaar softwareontwikkeling, testen en testautomatisering gedaan te hebben voor diverse bedrijven ben ik voor VX Company gaan werken.

Bij VX houd ik me vooral bezig met testen, testautomatisering en geef ik graag testtrainingen.
Verder adviseer en begeleid ik geregeld organisaties m.b.t. het opzetten van frameworks voor testautomatisering en daaraan gerelateerde zaken.

Ik heb altijd veel affiniteit gehad met techniek en vind het erg leuk om theorie en praktijk te combineren tijdens trainingen. Naast een stuk kennisoverdracht vind ik het mooi als de cursist enthousiast geworden is over een onderwerp en de training verlaat met de drive en het vertrouwen om de opgedane kennis toe te kunnen passen.

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Wat kost de JMeter workshop?
Kosten voor deelname aan deze workshop bedragen €1.250 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen en drankjes.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services