Leer binnen twee dagen hoe je kunt starten om
Scrum te implementeren in jouw team.

Soon Scrum Master training

Waarom de SOON Scrum Master training?
Wil jij je rol als Scrum Master beter kunnen invullen? Teams ontwikkelen en het Scrum framework beter kunnen vertalen naar jouw praktijksituatie? Niet alleen je Scrum team, maar ook de organisatie een stap verder brengen in Agile werken? Dan is de SOON Scrum Master training iets voor jou! Na het afronden van deze training heb je alle handvatten om succesvol aan de slag te gaan als Scrum Master.

De SOON Scrum Master training is inhoudelijk vergelijkbaar met de Professional Scrum Master training van Scrum.org maar wordt gegeven met aangepast lesmateriaal vervaardigd door onze eigen trainers. Bij deze training is het mogelijk meer praktijkgericht te werken en de inhoud meer te laten aansluiten bij de organisatie-specifieke onderwerpen van de deelnemers.

Wat leer je tijdens deze training?
Tijdens deze Scrum Master training leer je binnen twee dagen hoe je kunt starten om Scrum in jouw team te implementeren of hoe je een bestaand Scrum team naar een hoger niveau kan brengen. Er wordt uitgebreid ingegaan op de basisprincipes, rollen, tools en meetings van het Scrumproces. Dit door middel van een steeds afwisselende mix van theorie, praktijkoefeningen en Agile games.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:
● De Scrum basisprincipes en theorie.
● De rollen en verantwoordelijkheden, wie doet wat nu eigenlijk?
● Welke rituelen heeft Scrum en waarom zijn deze zo belangrijk?
● Hoe kan jij als Scrum Master, het team het effectiefst faciliteren?
● Welke tools gebruik je om je voorspelbaarheid te vergroten voor de stakeholders?

Vereiste voorkennis
Je hoeft geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide: scrumguides.org.

Bert Grevelink

Na het volgen van deze training heb je alle kennis en kunde om het Scrum.org Professional Scrum Master (PSM I) examen te doen en je certificering te halen. Het is zeker niet verplicht, maar mocht je het willen dan regelen wij het voor je! De kosten bedragen $150 – circa €135.

Waarom certificeren?
De Scrum.org certificering is professional en internationaal erkend. Daarnaast hoef je de certificering niet te vernieuwen, hij blijft dus altijd geldig. Je doet het examen online, op een moment dat het jou het beste schikt.

Wat kost de SOON Scrum Master training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.250 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen en drankjes.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services