Haal nu je PSM en PSPO certificering in drie dagen!

professional scrum master + professional scrum product owner training

Professional Scrum Master + Professional Scrum Product Owner
Sinds eind 2020 bieden we onze bieden we onze Professional Scrum Master en Professional Scrum Product Owner training speciaal in een combi deal aan. De training wordt in drie dagen verzorgd door Maarten Hoppen.

Wil je deelnemen of meer informatie? Laat je gegevens achter via het tabje ‘Data & inschrijven’ en wie weet zien we je binnenkort online!

Waarom de Professional Scrum Master training?
Tijdens de training Professional Scrum Master leer je waarom een schijnbaar simpele werkwijze verregaande gevolgen heeft voor een organisatie. Er wordt uitgebreid ingegaan op de basisprincipes, rollen, tools en meetings van het Scrumproces. Dit door middel van een steeds afwisselende mix van theorie, praktijkoefeningen en Agile games. De onderwerpen volgen elkaar op, maar zijn niet strak afgebakend.

Zie ook: Professional Scrum Master training

Waarom de Professional Product Owner training?
De Product Owner vervult de brugfunctie tussen stakeholders en ontwikkelteam. Goed Product Ownership is dus van groot belang voor het succes van Agile werken. In de training Product Owner wordt, naast de basisprincipes van Scrum, uitgebreid ingegaan op de Product Owner rol. Ook hier wordt theorie afgewisseld met diverse oefeningen en games.

Zie ook: Professional Product Owner training

Indicatie van de onderwerpen en de flow van de drie dagen:

Introductie

 • Basisprincipes & Theorie
  • Complexiteit
  • Agile
  • Empirisme

Het Scrum Framework

 • Het Scrum Framework
  • Roles, Events, Artefacts
 • Done & Undone

Agile Product Delivery met Scrum

 • Agile Product Management
 • Product Backlog Management
 • Release Planning
 • Van Product idee tot Oplevering

Scrum Master

 • People & Teams
 • The Scrum Master

Product Owner)

 • Value-Driven Development
 • The Scrum Product Owner

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

mhoppen@vxsoon.com

Agile Coach VX Academy - Maarten Hoppen

Alle deelnemers die de Professional Scrum Master I of Professional Scrum Product Owner training afronden ontvangen een wachtwoord om examen af te leggen. Als je ervoor kiest het examen binnen 14 dagen af te leggen, dan is een eventuele tweede poging gratis.

De Scrum.org certificering is professional en internationaal erkend. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar professionals in het bezit van een officieel Scrum certificaat. Daarnaast hoef je de certificering niet te vernieuwen, hij blijft dus altijd geldig. Je doet het examen online, op een moment dat het jou het beste schikt.

Voorbereiding op het examen
Naast het volgen van de Professional Scrum Master  en/of Professional Scrum Product Owner training bij SOON zijn er nog andere manieren om je extra voor te bereiden op het examen.

• Maak het oefenexamen via Scrum.org.
• Lees de Engelstalige Scrum Guide goed door.
• Kijk op de speciale Suggested Reading pagina van Scrum.org.

Wat kost de Professional Scrum Master + Professional Scrum Product Owner training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €2200,- per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal lunch, versnaperingen, drankjes en 2 certificeringen en herkansing voor het Scrum Master assessment (PSM I) of het Scrum Product Owner assessment (PSPO I).

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services