Agile-coach

Wil je met jouw organisatie volledig Agile werken? Wij helpen je hierbij!

ready for the next step in agile?

Agile coaching voor elk niveau

Jouw organisatie kan zoveel beter werken. Efficiënter. Sterker. Leuker. En dat kunnen wij je laten zien, op zoveel verschillende manieren. Aan jou de keuze. Wil je met jouw organisatie volledig Agile werken? Met behulp van het Scrum framework of juist met Kanban? Of werk je al met één van deze twee methoden en wil je de prestaties van je organisatie naar een hoger niveau tillen? Hoe je deze werkwijze ook wilt adopteren: de Agile coach van SOON helpt jouw organisatie groeien naar het gewenste niveau van Agile volwassenheid.

Onze Agile coaching is erop gericht om jou praktische handvatten en tools aan te reiken, die essentieel zijn om de adoptie tot een succes te maken. We gaan daarin zelfs een stap verder: de Agile coach laat je ervaren hoe je de methode zelfstandig en in een korte tijd binnen de organisatie kunt verankeren. Dát is het doel van het coachingstraject. En dat gaan we samen bereiken.

 

Agile/Scrum coach met Kanban focus

Wat maakt onze coaching zo uniek? Elke Agile coach van SOON is Scrum en Kanban gecertificeerd. Daarnaast komen onze coaches en trainers rechtstreeks uit de praktijk. Zij hebben een enorme schat aan kennis en ervaring, die ze graag met jou willen delen. Met een sterk team van Agile/Scrum coaches beschikken we over de expertise, om mensen en organisaties écht te helpen veranderen. Langdurig. Duurzaam. En dat doen we al jaren met succes!

 

Ga aan de slag met de beste Agile coaches

Onze Agile coaches behoren tot de beste in hun vakgebied. Zij kijken met een frisse blik naar jouw organisatie en begeleiden één of meerdere teams op locatie. Tijdens de Agile coaching gaat het team samen met onze coach op zoek naar antwoorden op vragen als: wat zijn de voordelen van de Agile/Scrum methode? Hoe implementeren we de nieuwe manier van werken binnen het team? Welke kansen en mogelijkheden zijn er, om de mindset van teamleden te versterken? Samen met de Agile coach werk je actief aan een concrete oplossing voor elke vraag.

 

Coaching van Agile teams

Hoe zorg je met jouw team voor een succesvolle overstap naar Agile, Scrum of Kanban? Wat is de beste aanpak en wat kun je doen als je vastloopt in een lopende transitie? Onze Agile coach is niet alleen jouw vraagbaak en sparringpartner in elke fase van de overstap, maar pakt jou ook zo nu en dan bij de hand en sleurt je mee de juiste richting in.

De manier waarop we jou en je team coachen, is sterk afhankelijk van de teambehoeften en de gekozen methode(n). Voordat we starten met Agile coaching, gaat onze coach samen met jou alle wensen, behoeften en verwachtingen in kaart brengen; een Agile transitie is tenslotte een gezamenlijke tocht naar een andere bedrijfscultuur.

 

Wij coachen de hele organisatie in de transitie

Uit ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de hele organisatie bij het transitietraject te betrekken. Agile transities vinden niet alleen op teamniveau plaats: voor een blijvend succes in Agile werken is het net zo belangrijk dat de rest van de organisatie meegroeit.

Een Agile transitie vraagt dan ook om een organisatiebrede aanpak. Wij coachen medewerkers, teams, managers en professionals binnen je organisatie. Dit doen we  op elk gewenst niveau en in elke fase van de overstap. Onze Agile coach begeleidt daarnaast ook het hoger management en de directie in de transitie. Het doel is om weerstand te voorkomen en de overstap naar Agile werken tot een succes te maken. Dat doen we samen met jou en je organisatie.

Bekijk ons Agile aanbod Bel of e-mail ons

Business Manager - Maartje Backus - VX Academy

Agile training van ervaren trainers

Wil je het coachingstraject koppelen aan een Agile training? Ook dat is mogelijk! SOON verzorgt coaching en trainingen op het gebied van de Agile, Scrum, Lean en Kanban methode. Onze Agile coaches zijn ervaren trainers en brengen de theorie op een enthousiaste en overtuigende manier over. Zij gaan jou laten zien dat je veel meer kunt dan je zelf had gedacht!

TAKE THE NEXT STEP IN AGILE. AND THEN SOME.

Trainingen

Maarten Hoppen
2 dagen
n.t.b.
Baarn
Maarten Hoppen
1 dag
n.t.b.
In overleg
Maarten Hoppen
1 dag
n.t.b.
Baarn
Maarten Hoppen
5 dagen
n.t.b.
Baarn

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services