Agile Coaching

Onze gecertificeerde coaches helpen jouw organisatie een Agile organisatie te worden. Jij kunt veel meer dan je zelf denkt. En nét met dat ene duwtje in je rug bij onze coaching word jij een meester van jouw vak.

Onze coaches helpen teams en managers ontdekken hoe zij het beste volgens de Agile methode kunnen werken. Is dat met Scrum of met Kanban? Feit is dat allebei de methoden ervoor zorgen dat organisaties slimmer werken. Onze coaches begeleiden je in het traject en zorgen voor een optimale verankering van de Agile denkwijze, ook nadat het coachingtraject is afgerond.

 

Agile transities

Onze coaches begeleiden ook Agile transities. Heeft jouw organisatie een volledige overstap naar Agile werken gepland of loop je vast in de lopende Agile transitie? We helpen je graag. De daadwerkelijke invulling van een transitie is sterk afhankelijk van de behoeften van een organisatie. Onze coaches verzamelen samen met jou de ideeën en wensen; het gaat tenslotte om een gezamenlijke tocht naar een andere bedrijfscultuur.

We begrijpen dat dit niet altijd zonder slag of stoot verloopt. Daarom betrekken onze coaches de professionals van jouw organisatie in het transitietraject en besteden ze aandacht aan het management en de business. Een Agile transitie vindt namelijk niet alleen plaats op de IT-afdeling. Voor een blijvend succes in Agile werken is de rest van de organisatie net zo belangrijk.

Engagement Management

Engagement Management richt zich op de transitie naar een Agile organisatie op hoog management niveau. Managementleden vormen een Enterprise Agility Team waarin zij veranderingen initiëren en uitvoeren.

Lees meer

Gecertificeerde coaches

Onze SOON coaches en trainers zijn Scrum en Kanban gecertificeerd en de beste uit het vak. Ze hebben veel ervaring bij diverse organisaties en dat zorgt ervoor dat zij mensen en organisaties écht kunnen veranderen.

Meet the soon family

A SOON SUCCES STORY

Marktonderzoekbureau Winkle vergroot haar kwaliteit en capaciteit met 30% door de Kanban werkmethode én door hulp van Kanban Coach Maarten Hoppen. Benieuwd naar het succesverhaal?

Lees de case

BUREAUZUID GOES KANBAN

“Kanban is – na finetuning door SOON-er en Kanban Coach Maarten Hoppen en onszelf – de perfecte workflow voor reclamebureau BureauZuid.” Benieuwd naar het succesverhaal van BureauZuid?

Lees de case

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services