Krijg in één middag een introductie in Scrum.

Scrum workshop

Scrum workshop

Scrum is hot: overal wordt het toegepast en de IT-wereld blijft zeker niet achter. Kenmerken van Scrum zoals multidisciplinaire teams die in korte sprints software opleveren, intensieve samenwerking en communicatie én teamspirit… allemaal zaken die resultaten beter maken en het werk efficiënter en leuker. Wil je aan de slag met deze werkwijze? Deze workshop geeft je in één middag een introductie in Scrum.”


 

Wat leer je tijdens deze workshop?

Je krijgt inzicht in de voordelen die Scrum biedt ten opzichte van traditionele ontwikkelmethodieken. We zetten de rollen binnen Scrum projecten uiteen en helpen je deze toe te passen in jouw organisatie. In diverse games breng je de methoden en principes van Scrum in de praktijk. Twee vaste onderdelen in de workshop zijn:

  • Agile introductie: wat is Agile en wat betekent het?
  • Scrum introductie: wat is Scrum en hoe verhoudt het zich tot Agile?

Practice what you preach ? Ook deze workshop vindt plaats volgens de Agile methodiek. Je kunt dus zelf onderwerpen inbrengen.

Training op maat
of op locatie?

Heb je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Gecertificeerd

Je leert van de besten. Onze Scrum trainers zijn gecertificeerd door Scrum.org en komen direct uit de praktijk. Zij delen hun kennis door middel van praktijkervaringen en praktijkoefeningen.

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Die doe je op tijdens de training. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma.

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail ons

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services