Krijg in één middag een introductie in Scrum.

Scrum workshop

Waarom de Scrum workshop?
Scrum is hot: overal wordt het toegepast en de IT-wereld blijft zeker niet achter. Kenmerken van Scrum zoals multidisciplinaire teams die in korte sprints software opleveren, intensieve samenwerking en communicatie én teamspirit… allemaal zaken die resultaten beter maken en het werk efficiënter en leuker. Wil je aan de slag met deze werkwijze? Deze workshop geeft je in één middag een introductie in Scrum.”[/paragraaf-groot]
 
Wat leer je tijdens deze workshop?
Je krijgt inzicht in de voordelen die Scrum biedt ten opzichte van traditionele ontwikkelmethodieken. We zetten de rollen binnen Scrum projecten uiteen en helpen je deze toe te passen in jouw organisatie. In diverse games breng je de methoden en principes van Scrum in de praktijk. Twee vaste onderdelen in de workshop zijn:

  • Agile introductie: wat is Agile en wat betekent het?
  • Scrum introductie: wat is Scrum en hoe verhoudt het zich tot Agile?

Practice what you preach? Ook deze workshop vindt plaats volgens de Agile methodiek. Je kunt dus zelf onderwerpen inbrengen.
 
Vereiste voorkennis
Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben.

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

mhoppen@vxsoon.com

Agile Coach VX Academy - Maarten Hoppen

Na afloop van de workshop ontvang je een certificaat van deelname.

Wat kost de Scrum workshop?
Kosten voor deelname aan deze workshop bedragen €349 per persoon (excl. btw).

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services