webinar test automatisering zonder programmeren

In het webinar Testautomatisering zonder programmeren wordt gekeken naar de verschillende type testtools voor het geautomatiseerd functioneel testen van applicaties.

Dave Koonen, Testspecialist bij VX Company, heeft in de loop der jaren met vele testtoolsuites gewerkt en gaat tijdens het webinar ook e.e.a. over zijn ervaring met testtoolsuite “ICTestAutomation” van Trendic delen. Deze testtoolsuite bootst de eindgebruiker na en ondersteunt alle soorten technologieën.

Verder heeft het als groot voordeel dat je hiervoor niet hoeft te kunnen programmeren. Met deze testtoolsuite heeft hij voor een aantal organisaties de regressietesten geautomatiseerd.

Dave geeft ook trainingen in deze testtoolsuite en in het opzetten van frameworks voor testautomatisering waarbij ook de randvoorwaardelijke zaken voor het inrichten van testautomatisering uitgebreid aan bod komen.

Voor wie?
Dit webinar is interessant als je meer wilt weten over testautomatisering en de testtoolsuite ICTestAutomation. Enige ervaring en affiniteit met testen is een pré.

Praktische informatie:
Datum: vrijdag 26 maart
Tijd: 13.30 – 14.30 uur
Taal: Nederlands

Ben je erbij?

Meld je aan

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services