Leer in twee trainingsdagen meer inhoud en diepgang te geven aan Agile omgevingen.

Professional Scrum Master II training

Waarom de Professional Scrum Master II training?
De Professional Scrum Master II (PSM II) is een pittige training die ontworpen is om Scrum Masters meer inhoud en diepgang te geven in een Agile omgeving. Deze training helpt jou als Scrum Master je skills naar een hoger niveau te tillen en te groeien binnen je rol als coach. In twee trainingsdagen komen vraagstukken zoals het coachen van het team, de Product Owner én de organisatie aan bod. Hierdoor doe je de juiste kennis op om jezelf en de organisatie verder te kunnen helpen.

Voor wie is deze training bedoeld?
Heb jij minimaal 1 jaar ervaring als Scrum Master? Dan is deze training iets voor jou.
De Professional Scrum Master II (PSM II) training is een vervolg op de Professional Scrum Master I (PSM) training.

Wat leer je tijdens deze training?
Je maakt kennis met verschillende communicatiestijlen en leert deze op het juiste moment in te zetten. Zo kun jij je team beter ondersteunen.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:
● De vaardigheden en standpunten om effectiever te worden in je rol van Scrum Master.
● Hoe de Scrum principes en -waarden je kunnen helpen bij het nemen van beslissingen.
● Hoe je kan optreden als dienend leider en om moet gaan met weerstand binnen het team en de organisatie.
● Hoe je het team, de Product Owner én de organisatie beter kunt coachen.
● Manieren om de omgeving te veranderen en om succesvoller samen te werken binnen Scrum teams.
● Organisatie- en cultuurmodellen die bijdragen aan het effectief uitdragen van Agile werken.

Vereiste voorkennis
Ons advies is om eerst de PSM I te volgen alvorens je deelneemt aan de PSM II. Heb je géén PSM I, maar wel minimaal 1 jaar ervaring als Scrum Master dan is deze training ook iets voor jou.

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

mhoppen@vxsoon.com

Agile Coach VX Academy - Maarten Hoppen

Alle deelnemers die de Professional Scrum Master II training afronden ontvangen een wachtwoord om het Professional Scrum Master II (PSM II) examen af te leggen. Als je ervoor kiest het examen binnen 14 dagen af te leggen, dan is een eventuele tweede poging gratis.

De Scrum.org certificering is professional en internationaal erkend. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar professionals in het bezit van een officieel Scrum certificaat. Daarnaast hoef je de certificering niet te vernieuwen, hij blijft dus altijd geldig. Je doet het examen online, op een moment dat het jou het beste schikt.

Wat kost de Professional Scrum Master II training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.250 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-chatty

Geweldige training waarbij je geconfronteerd wordt met lastige situaties van Scrum in de praktijk. Daarnaast was er genoeg ruimte voor waardevolle discussie. Het format was heel vrij en daardoor heel erg zoals ik zou verwachten van een Agile-training.

icon-chatty

Enthousiasme, praktijkgericht, samenwerking en hoge kwaliteit.

icon-chatty

De cursus is door Thijs en Maarten samen gegeven wat een leuke dynamiek gaf. Leerzaam ook door de ervaringen en belevenissen van de mede cursisten.

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services