Scrum Master-training

Wil je de rol van Scrum Master op je nemen, of deze rol nóg beter invullen?

scrum like never before

Training tot gecertificeerd Scrum Master

Jij kunt jouw teams naar grote prestaties leiden. Als een inspirerende aanvoerder. Een ware meester. Met Scrum jouw organisatie effectiever maken.

Wil je de rol van Scrum Master op je nemen, of deze rol nóg beter invullen? Volg dan een Scrum-training bij SOON! Onze gecertificeerde trainers verzorgen de beste Scrum- en Agile-trainingen voor elk niveau. Binnen ons trainingsaanbod vind je verschillende introductietrainingen, verdiepingstrainingen en opleidingen die leiden tot certificering.

Eén van onze trainingen is de Professional Scrum Master-training (PSM I). Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die de rol van Scrum Master wil gaan vervullen of deze rol nog beter wil invullen. De cursus PSM I is dan ook bij uitstek geschikt voor nieuwe en beginnende Scrum Masters. Ook professionals die willen leren hoe Scrum in een team werkt, hebben baat bij deze training.

Daarnaast verzorgen we ook de vervolgtraining hierop: de Scrum-training PSM II. Deze opleiding is volledig afgestemd op Scrum Masters, die meer inhoud en diepgang willen geven in een Agile-omgeving. Beide trainingen worden in het Nederlands en in het Engels aangeboden.

 

Professional Scrum Master-training (PSM I)

Wat leer je tijdens de Professional Scrum Master-training (PSM I)? Onze trainers bereiden je voor op de implementatie van dit Agile-framework binnen jouw team. Daarnaast leer je hoe je de performance van het Scrum-team naar een hoger niveau kunt tillen én hoe je Agile werken binnen de organisatie kunt professionaliseren. Na het volgen van de training doe je examen voor de certificering. Het voordeel is dat je in slechts twee trainingsdagen over alle handvatten beschikt, om de rol van Scrum Master met succes te vervullen.

 

De PSM II-cursus: voor Scrum Masters die willen groeien in hun rol

Ben je al werkzaam als Scrum Master? Dan is de geavanceerde training Professional Scrum Master II (PSM II) iets voor jou! Deze pittige cursus is speciaal ontworpen voor Scrum Masters die hun skills willen verbeteren en willen groeien in hun rol als facilitator en coach.

 

Praktijkgerichter trainen? Volg de VX Scrum Master-training!

De VX Scrum Master-training is qua inhoud vergelijkbaar met de PSM-trainingen van Scrum.org. Het verschil zit in de opzet van het lesmateriaal. Het materiaal is ontwikkeld door onze eigen Agile Coach Maarten Hoppen. Wat betekent dit voor jou? Bij deze Scrum-training werk je nóg praktijkgerichter. Daarnaast kan onze trainer de inhoud van de opleiding volledig afstemmen op jouw specifieke wensen en behoeften.

 

Wat leer je tijdens deze interactieve Scrum-opleiding?

Tijdens de tweedaagse VX Scrum Master-training leer je hoe je deze Agile-methode met succes in jouw team kunt toepassen. Werk je al in Scrum-teams? Dan laten we jou ervaren hoe je het team naar een hoger niveau kunt tillen. De training is interactief en we spelen diverse games, zodat je de theorie direct in de praktijk kunt brengen.

 

Word een Certified Scrum Master in slechts twee dagen

Wil je graag je certificering halen? Wij regelen het voor je! Na het volgen van één van onze Scrum Master-trainingen doe je examen. Heb je het examen positief afgerond? Dan mag je jezelf Certified Scrum Master noemen.

Bekijk ons Scrum aanbod Bel of e-mail ons

VX-Academy - Scrum en Kanban training

Agile- en Scrum-trainingen op maat

Heb je specifieke wensen of behoeften voor wat betreft het lesmateriaal? Geen probleem! SOON verzorgt ook Agile- en Scrum-trainingen op maat. Onze trainer stemt de training graag af op jouw leerdoelen.

Komt de startdatum van de Scrum Master-training niet uit, of volg je de cursus liever bij jou op locatie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

 

Want jij gaat scrummen als nooit tevoren. And then some.

Trainingen

Maarten Hoppen
1 dag
n.t.b.
In overleg
Maarten Hoppen
4 dagen
n.t.b.
online
Maarten Hoppen
2 dagen
n.t.b.
Baarn
Maarten Hoppen
1 dag
n.t.b.
In overleg
Saskia Aalberts
1 dag
n.t.b.
In overleg
Maarten Hoppen
2 dagen
n.t.b.
Baarn
Maarten Hoppen
2 dagen
n.t.b.
Baarn

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services