workshop retrospectives

Retrospectives…. Iedere sprint weer, herken je de zuchten vanuit je development team?
Grote kans dat je die retrospectives net even wat leuker en effectiever kunt maken. Daar heb jij wat aan en je team ook! Tijdens een retro neem je even de tijd om met elkaar terug te blikken. Wat is er gebeurd, wat doen we goed, wat kan er beter. Een belangrijk onderdeel in Scrum, zeker als je met acties uit een retro komt en die ook gaat uitvoeren!

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • …een retrospective opbouwt (en waarom)
  • …een goede retrospective opzet en voorbereid
  • …retrospectives effectief faciliteert
  • …tot de kern van een probleem komt (en de oplossing)
  • …verschillende restrospective vormen kunt toepassen

De workshop retrospectives duurt een dagdeel (12.00 – 17.00 uur) en deelname is gratis. In een leuke, interactieve mix van theorie en praktijk geven we je voldoende tools mee om zelf mee aan de slag te gaan met jouw team(s)!

We hebben plek voor 12 deelnemers, vol = vol!

Ik ben Erik Verreijt, Agile Coach en trainer bij SOON. Dingen simpel houden en mensen en organisaties helpen om te groeien, daar ligt mijn passie.

Om dat voor elkaar te krijgen put ik uit de rijke Agile toolkit die er is en pas ik graag verschillende onderdelen van Scrum, Kanban en SAFe toe. Welke gereedschappen ingezet worden is helemaal afhankelijk van wat past bij de organisatie en teams. In mijn vrije tijd drum ik graag. Mijn rol als Agile Coach lijkt wel op die van een drummer. De basis zijn, ritme en richting geven, maar vooral een team laten groeien en stralen: dat zijn de overeenkomsten.

everreijt@vxsoon.com

Agile Coach VX Academy - Erik Verreijt

Voor deze gratis workshop krijg je geen certificaat van deelname.

Wat kost de Retrospective workshop?
Deelname aan deze workshop is gratis.

Training op maat of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail onsInschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services