Ga binnen twee dagen succesvol aan de slag als Product Owner!

Soon Product Owner training

Waarom de SOON Product Owner training?
De SOON Product Owner training is qua inhoud vergelijkbaar met de Professional Scrum Product Owner training van Scrum.org maar wordt gegeven met aangepast lesmateriaal vervaardigd door onze eigen trainers. Hierdoor is het mogelijk meer praktijkgericht te werken en kunnen we de inhoud van de training meer laten aansluiten bij de organisatie-specifieke onderwerpen van de deelnemers.

Wil jij elk Scrum traject tot een succes maken? De juiste waarde op het juiste moment leveren? De business nog beter te woord staan en je development team voorzien van de juiste info op het juiste moment? Dan is de SOON Product Owner training iets voor jou! Na het afronden van deze training heb je alle handvatten om succesvol aan de slag te gaan als Product Owner.

Voor wie is deze training bedoeld?
Deze training is voor Product Owners, Product Managers en iedereen die verantwoordelijk is voor het succesvol in de markt zetten van producten en diensten.

Wat leer je tijdens deze training?
In twee trainingsdagen vertellen we je over de Scrum waarden en de pilaren waarop Scrum leunt. Als je de training hebt afgerond weet je hoe je de business te woord staat, hoe je de backlog goed op orde houdt en hoe je je Scrum teams het beste informeert. Je wordt de schakel tussen de developers en de stakeholders. De training is interactief en afwisselend en tijdens de training spelen we af en toe een serious game om de theorie te ondersteunen.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:
● De theorie; Scrum
● De praktijk; hoe zorg je nu voor maximale waarde voor de klant?
● Information radiators en andere visuele technieken om de voortgang van het werk mee te presenteren.
● Omgaan met verandering en inspelen op de wensen van de business.
● ROI en andere meetinstrumenten.

Vereiste voorkennis
Je hoeft geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide: scrumguides.org.

Bekijk ons Scrum aanbod Bel of e-mail ons

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

mhoppen@vxsoon.com

Agile Coach VX Academy - Maarten Hoppen

Na het volgen van deze training heb je alle kennis en kunde om het Scrum.org Professional Scrum Product Owner (PSPO I) examen te doen en je certificering te halen. Het is zeker niet verplicht, maar mocht je het willen dan regelen wij het voor je! De kosten bedragen $200 – circa €180.

Waarom certificeren?
De Scrum.org certificering is professional en internationaal erkend. Daarnaast hoef je de certificering niet te vernieuwen, hij blijft dus altijd geldig. Je doet het examen online, op een moment dat het jou het beste schikt.

Wat kost de SOON Product Owner training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.250 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen en drankjes.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services