Leg met deze training de basis voor een effectief Scrum team. Na deze training ben je Scrum.org gecertificeerd.

Professional Scrum Foundation training

Professional Scrum Foundation training

Philips doet het. Het Nationaal Archief doet het. En zelfs Radio 538 doet het. Gaat jouw organisatie binnenkort ook aan de slag met Scrum? Of gebruiken jullie het al, maar gaat dat nog niet helemaal naar wens? Dan is de tweedaagse Professional Scrum Foundation training een échte aanrader. De training legt namelijk de basis voor een effectief Scrum team.


 

Wat leer je tijdens deze training?

Je leert de basisprincipes van Scrum en de rol die de Scrum Master en Product Owner spelen binnen de organisatie. Veelvoorkomende valkuilen in de implementatie van Scrum zijn na deze training geen geheim meer voor je. Net als de handvatten die voorkomen dat specifieke fouten gemaakt worden. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • Het Scrum Framework: je duikt in het Scrum software development framework, inclusief rollen en verantwoordelijkheden, principes, gebeurtenissen, tijdschema’s, regels en gebruiken
  • Scrum planning: je leert de praktische technieken van planning releases, het werken met en beheer van realistische Product Backlogs, sprint planning en review, retrospectives, het opsplitsen van requirements in goede Backlog items, het effectief schatten van Backlog items en het onderhouden van goed teamgedrag
  • Scrum gezond houden: in dit onderdeel richt je je op veelvoorkomende misstappen die teams maken bij de implementatie van Scrum en bieden we aan de hand van praktische oefeningen inzicht in de strategieën die voorhanden zijn om deze misstappen te voorkomen

IT-Agile-Trainingen-Scrum-Kanban

Training op maat
of op locatie?

Komen de trainingsdata niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Gecertificeerd

Je leert van de besten. Onze Scrum trainers zijn gecertificeerd door Scrum.org en komen direct uit de praktijk. Zij delen hun kennis door middel van praktijkervaringen en praktijkoefeningen.
 

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide: scrumguides.org. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor de training.

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail ons

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services