Leer de basisprincipes van Kanban. Na deze training ontvang je een certificaat van de Lean & Kanban University.

Team Kanban Practitioner training

Team Kanban Practitioner training

Rolls-Royce, Spotify, Toyota en Siemens zijn je al voorgegaan. Organisaties waar Kanban niet alleen een leuk spel is van de IT-afdeling. Maar waar Kanban in de hele organisatie is geïmplementeerd. Van operationeel tot strategisch niveau. Van marketing tot IT. Wanneer sluit jij aan?


 

Wat leer je tijdens deze training?

Stel, je wilt samen met je team aan de slag met Kanban. Maar je weet nog niet zo goed hoe. Of je mist theoretische kennis. Dan is deze training geschikt voor jou. In deze training leer je de basisprincipes van Kanban. Aan de hand van een game gaan we de theorie in praktijk brengen. Tot slot gaan we aan de slag met het maken van een Kanbanbord. Aan het eind van de training heb je voldoende bagage om de volgende dag samen met je team te starten met Kanban.

Gecertificeerd

Je leert van de besten. Onze Kanban trainers zijn gecertificeerd door Lean & Kanban University.

 

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen voorkennis of ervaring te hebben. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven.

Geslaagd!

Na deze ééndaagse training ontvang je een certificaat van de Lean & Kanban University.

Stop Starting. Start Finishing. Start Kanban.

Kanban is verantwoord veranderen. Het is een raamwerk dat direct leidt tot een verbetering in de dienstverlening. Kanban zorgt voor een goede doorstroming in de processen van een organisatie, het bereiken van flow. Daarbij vermindert het de hoeveelheid onderhanden werk.

 

Training op maat of op locatie?

Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail ons

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services