Ontdek wat Docker voor jouw organisatie kan betekenen.

Docker workshop

Waarom de Docker workshop?
Docker is een open source lichtgewicht virtualisatie raamwerk waarmee het mogelijk is een applicatie of database in een container te verpakken. Het raamwerk levert technologie die de productiviteit verhoogt voor zowel ontwikkel- als beheerteams in elke fase van de applicatielevenscyclus. Juist daarom is het een echte must voor softwareontwikkeling en past het volledig in het concept van DevOps en Microservice architecturen. Tijdens deze workshop, van één dag, krijg je antwoord op de vraag of Docker iets voor jouw organisatie kan betekenen.
 
Wat leer je tijdens deze workshop?
Tijdens deze workshop krijg je een kickstart met Docker. We gaan zelf aan de slag en implementeren een applicatie of database. Je krijgt inzicht in hoe je Docker kunt toepassen binnen jouw eigen DevOps projecten. Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Introductie van Docker en hoe deze past binnen organisaties
  • Theorie en CLI voorbeelden van de laatste versie van Docker

 
Vereiste voorkennis
Voor deelname is het handig om voorkennis van Linux te hebben.

Mijn naam is Maikel Alderhout ik opereer op het gebied van DevOps, Cloud en Big Data.

Mijn doel is organisaties te helpen om de juiste oplossingen in te zetten die passen bij de gevraagde business usecases. Business waarde is er pas als iets in productie is. De weg daarnaartoe is vaak lastig en vergt veel energie van organisaties. Begrippen als Continuous Integration en Continuous Delivery spelen hier een grote rol. Juist nu bij Big Data projecten is de weg naar productie een grote uitdaging.

Docker levert technologie die de productiviteit verhoogt in elke fase van de product levenscyclus. Juist daarom is het een must voor moderne softwareontwikkeling en past het volledig in het concept van DevOps en Microservices architecturen. Ik deel mijn kennis hierover graag tijdens trainingen van de VX Academy.

malderhout@vxcompany.com

Coach VX-Academy Maikel Alderhout

Na het volgen van de workshop ontvang je een certificaat van deelname.

Wat kost de Docker workshop?
Kosten voor deelname aan deze workshop bedragen €799 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen en drankjes.

Training op maat of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail onsInschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services