Machine Learning Specialization training

Machine Learning Specialization; wat is het?
Elke dag worden er 2,5 quintiljoen bytes aan digitale data aangemaakt. En 90% van alle data ter wereld is de afgelopen twee jaar gecreëerd. Jouw bedrijf moet dus slim omgaan met data, anders tel je niet mee! En dan komt data science & A.I. om de hoek kijken. Anchormen gaat jouw medewerkers leren hoe je daar het maximale uit kunt halen, met onmisbare trainingen.
 
Wat leer je tijdens deze training?
De precieze inhoud van de training wordt bepaald in overleg met jou. Elke training is speciaal afgestemd op de behoeften van het bedrijf en het huidige kennisniveau van het onderwerp. Hier zijn enkele van de onderwerpen die je kunt verwachten:

• Regression trees
• Neural networks
• Bayesian estimation
• Local models
• Support Vector Machines
• Ensemble models
• Evolutionary computation
• Dimensionality reduction
• Natural Language Processing
• Recommendation Engines
• Reinforcement Learning
 
Focuspunten
De focus van deze cursus ligt op het begrijpen en gebruiken van een groot aantal Machine Learning-modellen. Deze modellen variëren van Support Vector Machines waarmee numerieke gegevens kunnen worden verwerkt tot Natural Language Processing, en van aanbevelingsengines tot Evolutionaire Algoritmen. Na de 16 lessen weten de deelnemers hoe ze deze technieken kunnen toepassen op data uit de praktijk, zodat ze tot inzichten en voorspellingen over jouw eigen data kunnen komen.
 
Hulpmiddelen
De opdrachten in de training zullen grotendeels uitgevoerd worden in de programmeertaal Python. Van de Python-pakketten die er gebruikt worden, is de belangrijkste SciKit-learn, een open-sourcebibliotheek waarin de meeste lessen al klaarstaan om door de deelnemers te worden gebruikt.

De training wordt verzorgd door meerdere Anchormen trainers.

Voor deze training hoef je geen examen te doen. Achteraf krijg je een certificaat van deelname.

Wat kost de Machine Learning Specialization training?
Het trainingspakket kost € 7.500 per persoon (excl. btw) en wordt georganiseerd voor groepen van 3 – 10 personen.

Bij de Machine Learning specialisatie training leert jouw team de benodigde basiskennis en de beste manieren om data in te zetten, op basis van cases uit de praktijk. De training bestaat uit 16 lessen van elk 5 uur en vindt plaats op een van onze kantoren (Amsterdam of Groningen), of op eigen locatie. De training kan gegeven worden door verschillende Data Science trainers.

Training op maat of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail onsInschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services