Basis Machine Learning Training

De Basis Machine Learning training; wat is het?
De Basis Machine Learning training vormt een goede introductie voor iedereen die wil leren werken met pandas en scikit-learn in Python, data handling en visualisatie in R en Bash scripting in Linux. Na het volgen van deze training heb je een goed overzicht van wat de toepassingen zijn van Machine Learning en welke veelgebruikte technieken er zijn. De technieken worden elk in 1 dag behandeld met gedegen theorie, demo’s en praktijkoefeningen.

De Basic Machine Learning training bestaat uit 7 dagen les op locatie van Anchormen en wordt in het Engels gegeven. Het is ook mogelijk om de training aan te passen en deze op een eigen locatie te laten geven. Neem voor een advies op maat contact op met Anchormen.

De onderwerpen die per dag aan de orde komen zijn:
• Linux CLI en de kracht van Bash
• Data Preprocessing en Data Exploratie met pandas
• Python ML Basics 1 Introductie Machine Learning met scikit-learn
• Python ML Basics 2 Optimaliseren van Prediction models met Parameter Tuning
• Python ML Basics 3 Scoren van Machine Learning modellen en omgaan met bias en variance
• Data Handling & Visualization met R
• Basic Statistics & Math

Hulpmiddelen
Voor het uitvoeren van de opdrachten voor deze trainingen hebben de deelnemers een eigen laptop nodig. Na je inschrijving voor de training, zullen we instructies sturen met welke installaties benodigd zijn op de laptop, zodat je dit van te voren kunt testen, voor sommige installaties zijn admin rechten nodig. Na afloop krijg je toegang tot de cursusmaterialen van deze training. Mocht je niet de beschikking hebben over een eigen laptop, dan kan Anchormen deze ter beschikking stellen op de dagen van de training.

De Basis Machine Learning training wordt verzorgd door Anchormen trainers die specialist zijn in hun gebied, daardoor worden de trainingen door meerdere trainers gegeven. Je ontvangt alle informatie na inschrijving.

Voor deze training hoef je geen examen te doen. Achteraf krijg je een certificaat van deelname.

Wat kost de Basis Machine Learning training?
Deze 7-daagse training kost € 3325 per persoon, inclusief lunch (excl. btw) en wordt georganiseerd voor groepen van 3 – 10 personen.

De Basis Machine Learning training bestaat uit 7 dagen les, die allemaal zijn opgebouwd met kennis, theorie, demonstraties en oefeningen, op basis van cases uit de praktijk. De training vindt op vaste dagen plaats op een van onze kantoren (Amsterdam of Groningen). Het is ook mogelijk om de training op eigen locatie te laten geven, neem daarvoor contact op met Anchormen. De training wordt worden door verschillende Machine Learning trainers en de standaard voertaal is engels.

Training op maat of online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Wanneer vinden de trainingsdagen plaats?
De Basis Machine Learning training bestaat uit 7 dagen. Per dag komt er een ander onderwerp aan bod. Benieuwd naar de data of heb je een customized training nodig? Neem contact op met Anchormen zodat zij je kunnen adviseren. Of vul onderstaand inschrijfformulier in, dan wordt er contact met je opgenomen.

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag Inschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services