Van hoog over business requirements tot het detail van de user stories.

Agile Requirements training

Agile Requirements training

In de traditionele manier van software ontwikkeling wordt vaak gebruikgemaakt van uitgebreide requirements fasen. Wensen en eisen worden tot in detail uitgewerkt in verschillende documenten (vooronderzoeken, definitiestudies, functionele en technische ontwerpen ect). Als de documenten klaar zijn, gaan ontwikkelaars aan de slag om de ontwerpen om te zetten in een product.


 

Wat leer je tijdens deze training?

In een Agile omgeving gaat het anders. Daar worden geen gedetailleerde vooronderzoeken en ontwerpen gemaakt. Daar wordt gewerkt met Agile requirements. Maar wat zijn dat, Agile requirements? En hoe gaat een informatie analist, die gewend is aan de traditionele manier van werken, daarmee om? Hoe documenteer ik de requirements? Hoe zorg ik dat ontwikkelaars precies genoeg informatie hebben om hun werk optimaal te kunnen uitvoeren?

In deze training gaan we in op al deze vragen. Met praktijkgerichte oefeningen ervaar je hoe je in een Agile omgeving omgaat met requirements. Van hoog over business requirements tot het detail van de user stories.

Trainingsmateriaal

De training is inclusief het boek Handboek Requirements van Nicole de Swart t.w.v. € 44,95.

 

Voor wie?

Deze training is vooral bestemd voor diegenen die zich inhoudelijk bezighouden met requirements in een Agile omgeving. Bijvoorbeeld Product Owners, analisten en functioneel beheerders. Maar ook voor Agile development teamleden die meer willen weten over Agile requirements.

Training op maat?

Komen de trainingsdata niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail ons

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services