Van hoog over business requirements tot het detail van de user stories.

Agile Requirements training

Waarom de Agile Requirements training?
In de traditionele manier van software ontwikkeling wordt vaak gebruikgemaakt van uitgebreide requirements fasen. Wensen en eisen worden tot in detail uitgewerkt in verschillende documenten (vooronderzoeken, definitiestudies, functionele en technische ontwerpen ect). Als de documenten klaar zijn, gaan ontwikkelaars aan de slag om de ontwerpen om te zetten in een product. In een Agile omgeving gaat het anders.
 
Wat leer je tijdens deze training?
In een Agile omgeving gaat het anders. Daar worden geen gedetailleerde vooronderzoeken en ontwerpen gemaakt. Daar wordt gewerkt met Agile requirements. Maar wat zijn dat, Agile requirements? En hoe gaat een informatie analist, die gewend is aan de traditionele manier van werken, daarmee om? Hoe documenteer ik de requirements? Hoe zorg ik dat ontwikkelaars precies genoeg informatie hebben om hun werk optimaal te kunnen uitvoeren?

In deze training gaan we in op al deze vragen. Met praktijkgerichte oefeningen ervaar je hoe je in een Agile omgeving omgaat met requirements. Van hoog over business requirements tot het detail van de user stories.
 
Voor wie is deze training?
Deze training is vooral bestemd voor diegenen die zich inhoudelijk bezighouden met requirements in een Agile omgeving. Bijvoorbeeld Product Owners, analisten en functioneel beheerders. Maar ook voor Agile development teamleden die meer willen weten over Agile requirements.
 
Trainingsmateriaal
De training is inclusief het boek Handboek Requirements van Nicole de Swart t.w.v. € 44,95.

Mijn naam is Michel van der Meulen en ik ben sinds april 2017 Agile Coach bij SOON. Agile is voor mij de meest natuurlijke manier van werken, net zoals ik vroeger als softwareontwikkelaar al samenwerkte met de klant om diens wensen te verwezenlijken.

Die natuurlijke manier van werken zijn we de afgelopen decennia kwijtgeraakt; projecten gaan moeizamer, ontwikkelaars hebben vaak geen idee voor wie ze aan de slag zijn, en dat ontneemt vaak het plezier in het werk. Het is voor mij een uitdaging om anderen te helpen deze natuurlijke manier van werken terug te vinden. Door ze anders naar zaken te laten kijken, ze uit de dagen out-of-the-box te denken, ze uit te nodigen om buiten hun comfortzone te treden (al is het maar een heel klein stapje) en ze op die manier inzichten te verschaffen, waardoor ze zelf het initiatief nemen om veranderingen door te voeren en daardoor vooral het plezier in het werk terug vinden.

mvdmeulen@vxsoon.com

Agile Coach VX Academy - Michel van der Meulen

Na deze training krijg je een certificaat van deelname.

Wat kost de Agile Requirements training?
Kosten voor deelname aan deze training bedragen €795 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen en drankjes.

Training op maat of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier offerte

Hoe gaat het inschrijfproces?
Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons nog een persoonlijke bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat het allemaal in orde is! Tussentijds nemen we nogmaals contact met je op want meestal hebben we nog wat extra informatie nodig voor facturatie. Uiterlijk een week van tevoren krijg je van ons extra informatie ter voorbereiding op de training.

 

Schrijf je in

Inschrijven tab

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail onsInschrijven

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services