Rick van Vliet

POWER BI COACH

Mijn naam is Rick van Vliet, één van de trainers binnen SOON. Ik ben een kleine twintig jaar in dienst, waarvan ik de laatste tien jaar enkel met Microsoft Business Intelligence en alle aanverwante facetten werk. Denk hierbij aan het bouwen en genereren van datawarehouses, datamarts, OLAP/Tabular cubes en het Microsoft Analytics Platform System. Sinds een paar jaar ben ik gefascineerd door de mogelijkheden van Power BI.

Als je een eenvoudige, kostenbesparende en laagdrempelige manier zoekt waarmee je gegevens snel kunt vinden, opvragen, visualiseren en waarmee je ontdekkingen kunt delen binnen jouw organisatie, dan loont het zeker de moeite om te kijken naar Power BI van Microsoft. Ik breng graag mijn kennis van Power BI over op mensen. Het mooiste vind ik als een deelnemer van de training na een dag zelfstandig aan de slag kan met het product en hier enthousiast over is.

Ik woon in het mooie Huijbergen en heb samen met mijn vrouw twee kinderen waar we redelijk druk mee zijn. Gelukkig houden we toch nog tijd over voor alle verdere hobby’s, zoals hardlopen, voetbal, schaken en het spelen met Microsoft technische snufjes.

Misschien ontmoeten we elkaar binnenkort!

rvvliet@vxcompany.com

Agile, Kanban, Scrum - VX Academy

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Stel hier je vraag

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services