Gert - Jan van den Ham

TEST COACH

Hoi, ik ben Gert-Jan van den Ham. Sinds 1994 ben ik werkzaam binnen de IT. In verschillende rollen heb ik altijd met mensen gewerkt. Op individueel niveau, team- en organisatieniveau. Gedurende mijn carrière heb ik geleerd dat de juiste mensen op de juiste plek het verschil maken tussen plezierig werken en resultaten boeken en ‘plichtsgetrouw je taak uitvoeren’.

Mensen trainen waar ze goed in zijn, dat is waar ik in geloof. Daarmee zet je mensen in hun kracht en benut je het talent. Mensen trainen omdat ze iets niet kunnen, maakt ze hooguit minder slecht…

In 2006 kwam ik voor het eerst in aanraking met Agile werken; Scrum, een framework waar ik in geloof. Daarom geef ik met veel enthousiasme onder andere de Certified Agile Tester training. Vanuit mijn interesse in mensen en coaching volg ik sinds 2016 een driejarige opleiding bij Phoenix Opleidingen. Wat ik hier leer, aangevuld met mijn persoonlijke ervaringen, kan ik dagelijks toepassen in het werken met en coachen en trainen van mensen. Ik stimuleer mensen hun passie en talent te (h)erkennen.

gvdham@vxcompany.com

Coach VX Academy - Gert-Jan van den Ham

Kijk snel wat de mogelijkheden voor jou zijn

Bel of e-mail ons

icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services