unleash your company's potential

Agile meting

Of nu je net begint met Agile of al jaren op deze manier werkt, onze ervaren Agile coaches kunnen je een stapje verder helpen door kostenloos een dagdeel mee te lopen binnen jouw organisatie.

Ze observeren, nemen waar en stellen precies de juiste vragen om op die manier de Agility temperatuur te meten. Dezelfde dag krijg je van ons een concreet advies met daarin onze bevindingen, aanbevelingen en ‘the potentials’ waarmee je direct aan de slag kan gaan. Zelfstandig … of met de hulp van één van onze coaches.

✔ Kostenloos een Agile coach over de vloer
✔ Na afloop een concreet onafhankelijk advies
✔ Ontdek de potentie die jouw organisatie in zich heeft
✔ Help Agility groeien

 
Dus is jouw organisatie al een tijdje onderweg op de Agile route? Of zijn er plannen om daarmee te beginnen? Wil je graag weten waar je zou kunnen verbeteren? Of wil je advies hoe je überhaupt moet starten? Vraag jij je weleens af waar jouw organisatie staat qua Agile werkwijze? Dan is dit een uniek aanbod!

Interesse? Bel of mail snel met Maartje Backus via +31 6 15 02 42 65 / seeyou@vxsoon.com of vul onderstaand contactformulier in, dan is het zo geregeld 😉

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services