Engagement Management

Transitie naar een Agile organisatie op hoog management niveau.

Onze Agile Coach Maarten Hoppen mag zichzelf gecertificeerd Engagement Manager noemen. Hij is daarmee de eerste in Nederland en de twaalfde wereldwijd. Engagement Manager is een Scrum rol binnen het framework ‘Agility Path’ en ‘Scrum for the Enterprise’ van Scrum.org en acteert op het niveau van management consultant voor hoger management en directie.


 

Transitie naar Agile organisatie

Maarten begeleidt als Engagement Manager de transitie naar een Agile organisatie op hoog management niveau. Dat doet hij door samen met managementleden een Enterprise Agility Team te vormen en daarmee met behulp van het framework ‘Scrum for the Enterprise’ een verandering te initiëren en uit te voeren.
 

Veranderingen visualiseren

Scrum for the Enterprise wordt ondersteund door een ‘best practices’ database en een set aan fundamentele en organisatie metrieken. Deze metrieken leveren een Agility index op waarmee een Engagement Manager, vanuit een vast te stellen baseline, het effect van de veranderingen visualiseert. Deze Agility index en de bijhorende metrieken worden bijgehouden in de Agility path software. Daarmee ontwikkelt Scrum.org een benchmark. Bedrijven kunnen zichzelf dan vergelijken met andere bedrijven en inzien in hoeverre zij voorop (of achterop) lopen in de markt op het gebied van Agility, time to market, efficiency en effectiviteit.

Wil je meer weten over engagement management? Bel of mail Maartje Backus!

VX Company Engagement Management Coaching - banner

Updates in je inbox

We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe trainingen en acties. Makkelijk, toch?

Over VX Company

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij helpen jou om te doen waar jij goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken.

 
Meer informatie

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

 
Neem contact op
And then some.
icon-close

is onderdeel van VX Company IT Services